(Poistunut julkaisusta)

Apulaiskohdepäällikkö - Helsinki
Pelican Self Storage

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019
Pelican Self Storage vuokraa yksityisille ja yrityksille säilytystilaa Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Olemme kasvava, moderni ja innovatiivinen yritys. Panostamme korkealuokkaiseen asiakaspalveluun ja räätälöimme palvelumme asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tavoitteemme on olla alamme johtava palveluntarjoaja Pohjoismaissa. Pelican Self Storage on perustettu Tanskassa vuonna 2009. Suomessa ensimmäinen Pelican Self Storage avattiin Helsingissä kesällä 2010. https://pelicanselfstorage.fi/ Etsimme asiakkaallemme Pelican Self Storagelle palveuhenkistä, myynnillistä apulaiskohdepäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Pelican Self Storagen toimipisteiden toiminnoista. Kohteet sijaitsevat Helsingissä / Pääkaupunkiseudun alueella.

Tehtävän kuvaus

Tehtävänäsi on vastata toimipisteen laadukkaasta asiakaspalvelusta. Osallistut myyntitoimenpiteisiin ja neuvottelet asiakkaille sopivat ratkaisut säilytystilojen ja oheistuotteiden osalta sekä huolehdit tilojen tausta- ja siivoustehtävistä. Lisäksi hoidat pieniä hallinnollisia tehtäviä, kuten laskutusta ja olet yhteydessä asiakkaisiin myös puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Työskentelet yhteistyössä toimipisteestä vastaavan kohdepäällikön kanssa. Työvuorot tehtävässä sijoittuvat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15 välille.

Toivomme sinulta

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelusta ja mahdollisesti myös myyntityöstä kuluttajatuotteiden ja palveluiden parista. Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja kehittymishaluinen. Hallitset sujuvasti perus toimisto-ohjelmistot ja opit myös nopeasti käyttämään uusia järjestelmiä. Sinulla on toimeentarttuva ja aktiivinen työskentelyote ja tulet erinomaisesti toimeen asiakkaiden kanssa. Kykenet tarvittaessa työskentelemään myös englanniksi. 
Pelican Self Strorage tarjoaa vastuullisen työn eteenpäin katsovassa organisaatiossa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista innostavan tiimin tuella.
Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen puh. 030 6090 602/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.  Huom! Haastattelut ja yhteydenotot jatkoon menevien kanssa toteutetaan suoraan Pelican Self Storagen toimesta, Eilakaisla hoitaa pelkästään hakuprosessin. Valitulta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi