(Poistunut julkaisusta)

Apulaiskohdepäällikkö - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018
Pelican Self Storage vuokraa yksityisille ja yrityksille säilytystilaa Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Panostamme korkealuokkaiseen asiakaspalveluun ja räätälöimme palvelumme asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tavoitteemme on olla alamme johtava palveluntarjoaja Pohjoismaissa. Pelican Self Storage on perustettu Tanskassa vuonna 2009. Suomessa ensimmäinen Pelican Self Storage avattiin Helsingissä kesällä 2010.
Etsimme asiakkallemme Pelican Self Storagelle apulaiskohdepäällikköä Lauttasaaren toimipisteeseen. Tehtävä on alustavasti määräaikainen vanhempainvapain sijaisuus, jatko tehtävässä on mahdollinen. 

Tehtävän kuvaus

Tehtävänäsi on vastata toimipisteen laadukkaasta asiakaspalvelusta. Osallistut myyntitoimenpiteisiin ja neuvottelet asiakkaille sopiviat ratkaisut säilytystilojen ja oheistuotteiden osalta sekä huolehdit tilojen tausta - ja siivoustehtävistä. Olet yhteydessä asiakkaisiin myös puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Työskentelet yhteistyössä toimpisteestä vastaavan kohdepäällikön kanssa.Työvuorot tehtävässä sijoittuvat arkisin välille 10-18 ja lauantaisin välille 10-15.

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että viihdyt asiakkaiden parissa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelusta ja mahdollisesti myös myyntityöstä kuluttajatuotteiden ja palveluiden parista. Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja kehittymishaluinen. Hallitset sujuvasti perus toimisto-ohjelmistot ja opit myös nopeasti käyttämään uusia järjestelmiä. Sinulla on toimeen tarttuva ja aktiivinen työskentelyote ja tulet erinomaisesti toimeen asiakkaiden kanssa. Kykenet tarvittessa työskentelemään myös englanniksi.
Pelican Self Storage tarjoaa vastuullisen työn eteenpäin katsovassa organisaatiossa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista innostavan tiimin tuella. Tutustu lisää yritykseen ja tehtävänkuvaan yrityksen nettisivuilta https://pelicanselfstorage.fi/ sekä oheisesta videosta https://www.youtube.com/watch?v=H9_4JXXwAt4
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen, puh. 030 6090 602 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pian, kuitenkin viimeistään 16.12.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Hakuprosessi etenee sopivien henkilöiden kanssa nopealla aikataululla. Haastattelut jatkoon menevien kanssa toteutetaan suoraan Pelican Self Storagen toimesta, Eilakaisla hoitaa pelkästään hakuprosessin.