Apulaisjohtaja (Sulkavan vankila)
Rikosseuraamuslaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Moni pitää työtämme mystisenä. Moni ei kuitenkaan tiedä, miten monipuolisia työtehtäviä teemme. Olemme nähneet monenlaisia tarinoita. Olemme porukka, joka on maailman kärkitasoa! Teemme yhdessä yhteiskunnallisesti merkittävää, tutkimukseen perustuvaa työtä, josta olemme aidosti ylpeitä. Eikä suotta.

Etsimme nyt sinua

APULAISJOHTAJA

Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueella sijaitsevaan Sulkavan vankilaan. Apulaisjohtajan virka täytetään 1.10.2021 lukien tai sopimuksen mukaan.

Sulkavan vankila sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Saimaan rannalla, 4 km:n etäisyydellä Sulkavan kirkonkylästä. Matkaa Savonlinnaan on 40 km, Mikkeliin 80 km ja Imatralle 90 km. Sulkavan vankila on päihteetön 48-paikkainen avolaitos ja henkilökunnan virkoja on 22. Laitoksessa on hyvät puitteet, joilla pyritään tukemaan vankien fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia sekä tukemaan muutoksessa rikollisesta käyttäytymisestä irtaantumisessa. Apulaisjohtajana vastaat vankilan turvallisuudesta ja toiminnoista sekä vankilan järjestyksestä ja järjestysrikkomusten selvityksen oikeellisuudesta. Apulaisjohtajana vastaat päivittäisjohtamisesta ja toimit vankilan johtajan sijaisena. Apulaisjohtajana osallistut vankilan johtoryhmän jäsenenä laitoksen kehittämiseen ja johtamiseen Rikosseuraamuslaitoksen linjausten mukaisesti. Toteutat vastuualueellesi kuuluvat henkilöstöhallinnon tehtävät ja käyt kehityskeskustelut alaisuudessasi toimivien vartijoiden kanssa. Lisäksi tehtävänäsi on vastata sijoittelulausunnoista, vastuualueesi tulostavoitteiden toteutumisesta sekä esitellä yksikön virkamiesten nimittäminen vankilan johtajalle. Apulaisjohtajan työssä korostuu yhteistyö henkilöstön, vankien ja muiden rikosseuraamusalan yksiköiden sekä sidosryhmien kanssa.

Työsi vaikuttaa niin yksilöön, yhteisöön kuin yhteiskuntaankin. Arvostatko työn pysyvyyttä, mutta myös joustavuutta työajoissa? Me pystymme tarjoamaan sinulle sekä varmuutta että joustavuutta. Työssämme on hyvät koulutusmahdollisuudet, jotka luovat urallesi monia mahdollisuuksia. Luottamusta, turvallisuutta, oikeudenmukaisuutta - sitä Rise on.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusvaatimuksena apulaisjohtajan virkaan on korkeakoulututkinto (asetus 1739/2015).

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Kieli               Suullinen           Kirjallinen         Ymmärtäminen

Suomi           Erinomainen    Erinomainen

Ruotsi                                                                  Tyydyttävä

Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Hakijalta odotamme

Rikosseuraamuslaitoksen ja yksikön tavoitteet, arvot ja strategia herättävät sinussa mielenkiintoa ja olet valmis sitoutumaan niihin. Odotamme sinulta valmiutta vankeuslain mukaiseen tavoitteelliseen ja tulokselliseen toimintaan. Arvostamme myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta ja menestymistä rikosseuraamusalan tehtävissä ja esimieskokemusta. Vankilan toimintojen ja turvallisuuden kehittäminen organisaation tavoitteiden mukaisesti on sinulle luontevaa. Odotamme sinulta myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä verkostoituvaan työotteeseen ja sidosryhmäyhteistyöhön.

Luemme eduksi, jos olet koulutusmyönteinen ja sinulla on kiinnostusta oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika:   Virastotyöaika

Tehtävä alkaa:   1.10.2021 Tai sopimuksen mukaan.

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:   12.7.2021 16:15

ID:   25-685-2021

Sähköiset hakemukset:

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalue
PL 273 (Asemakatu 2)
70101  Kuopio

Palkkaukseen liittyvät tiedot

 Apulaisjohtajan viran tehtäväkohtainen palkka sijoittuu vaativuustasolle 15V (3522,43 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa enintään 36 % ja kokemusosaa enintään 12 %.

Edut

Tarjoamme henkilöstöllemme palvelussuhde-etuja:

  • laaja työterveyshuolto
  • mahdollisuus täydennyskoulutukseen ja osaamisen kehittämiseen
  • tuettu työpaikkaruokailu
  • työmatkaetu
  • viikkoliikuntamahdollisuus 1 h/vko työaikana työtilanteen salliessa
  • kulttuuri- ja liikuntaetu
  • ura- ja etenemismahdollisuuksia
  • joustavia työaikamuotoja

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä:   1

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Tarja VäisänenJohtaja0500 502 894 tarja.vaisanen@om.fi

Antti HartikainenMa. aluejohtaja050 576 0242 antti.hartikainen@om.fi

Toimipiste

Sulkavan vankila
PL 6 (Pieksänlahdentie 260)
58701 Sulkava

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Nimityspäätös edellyttää nimitettävän suostumusta huumausainetestaukseen (Valtion virkamieslaki 8 b §). Testaus suoritetaan työhöntulotarkastuksen yhteydessä koeaikana.

Rikosseuraamuslaitoksen virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin (asetus 1739/2015).

Virkaan valittavalle voidaan asettaa enintään kuuden (6) kuukauden koeaika.

Kurkista riseläisten arkeen:
#töissärisessä
Instagram: @rikosseuraamus
Youtube: Rikosseuraamuslaitoksen videokanava

Lisätietoja: Rikosseuraamuslaitos

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot