(Poistunut julkaisusta)

Apulaisjohtaja, finanssitietohallinto & back-office
Valtiokonttori

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Haemme Valtiokonttorin Rahoitus-toimialalle sijoittuvaan vakinaiseen virkaan apulaisjohtajaa vastaamaan finanssitietohallinnosta ja back-officesta.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän julkisen sektorin rahoitusosaamisen huippuyksikössä.
 
Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja tuomaan Valtiokonttorille tuoretta näkemystä rahoitusalan tietojärjestelmien ja maksuliikenteen prosessien kehittämisestä ja ylläpitämisestä.
 
Pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi sekä luomaan kokonaan uusia toimintatapoja valtiontalouden keskeisille rahoitustoimille. Tehtävä tarjoaa näköalapaikan kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden teknologiaympäristöön ja maksuliikenteeseen.
 
Tehtävään kuuluu mm. laajojen ICT -hankkeiden ja -projektien suunnittelu ja ohjaus sekä toimittajahallinta. Huolehdit Rahoituksen järjestelmä-, teknologia- ja integraatioarkkitehtuureista sekä kyberturvallisuudesta. Vastuullasi on valtion lainanoton sekä kassan- ja salkunhallinnan maksuliikenne ja selvitys.

Hakijalta odotamme
ODOTAMME Sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä tietotekniikan ja rahoitusalan syvällistä tuntemusta. Arvostamme vankkaa kokemusta tietojärjestelmien kehittämisestä sekä maksuliikenteestä. Luemme eduksi näytöt tuloksellisesta asiantuntijaorganisaation johtamisesta ja toimittajayhteistyöstä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös erinomaista englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa ja neuvottelu- ja esiintymistaitoa. Arvostamme lisäksi aloitteellisuutta, palveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä, paineensietokykyä, joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.
 
TARJOAMME mielenkiintoisen ja haastavan rahoitusalan ICT ja maksuliikenne tehtävän, jolla on suuri yhteiskunnallinen merkitys. Rahoitus-toimiala on Suomen julkisen sektorin rahoitusosaamisen huippuyksikkö. Toimintaamme leimaa vastuullisuus, tietotekniikan laajamittainen hyödyntäminen ja kansainvälinen toimintaympäristö.
 
Tehtävän tiedot
Tehtävän kesto: Vakinainen 
Työaika: Virastotyöaika
Tehtävä alkaa: 1.12.2020 
Tehtävän aloituksesta sovitaan tarkemmin valittavan henkilön kanssa.
  
Tehtävän hakemista koskevat tiedot
Hae viimeistään: 6.10.2020 16:15 
ID: 28-879-2020


Palkkaukseen liittyvät tiedot
Valtiokonttorissa palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen mukaan. Virka on sijoitettu palkkaryhmään 12, jossa tehtäväkohtainen palkanosa on 5633,52 euroa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enimmillään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Voit esittää myös oman palkkatoiveesi.
 
Lisätietoja tehtävästä
Teppo Koivisto
Toimialajohtaja
0295 50 2550
etunimi.sukunimi@valtiokonttori.fi

Tomi Poikola
Tietohallintojohtaja
050 3291851
tomi.poikola@valtiokonttori.fi
 

Toimipiste
Valtiokonttori, Helsingin toimipiste
Sörnäisten rantatie 13
 00054 Valtiokonttori

Muut tehtävään liittyvät tiedot
Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.
 

http://www.valtiokonttori.fi