(Poistunut julkaisusta)

Apulaisia ravintolan keikkatyöhön
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Keittiössä ja salissa kaivataan apuasi! Tästä työstä ei vauhtia puutu: miltä kuulostaisivat monipuoliset työvuorot erilaisissa ravintoloissa, joustavat mahdollisuudet työvuorolistan rakentamiseen ja kokemuksen kerryttäminen vaihtelevissa keittiö- ja ravintolatöissä?

Haemme RAVINTOLA-ALAN APULAISIA tekemään työkeikkoja asiakasyrityksiimme Satakunnan alueella.

Tyypillinen apulaisen työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön ja salin siisteydestä huolehtimista, tiskausta ja muita keittiön ja ravintolan avustavia tehtäviä. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ravintola-alalta tai alan opintoja. Näissä hommissa peukaloniveliä ei tarvitse turhaan rasittaa pyörittelyllä, sillä tehtävää taatusti riittää! Toivommekin, että rakastat työtä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen. Unelmahakijamme on tarmokas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu.

Baronan työntekijänä pääset nauttimaan joustavasta työskentelystä, jossa rakennat itse oman työvuorolistasi. Pääset tekemään työkeikkoja useissa eri sijainneissa, joten toivomme, että liikut joustavasti asiakasyritystemme välillä ja tartut muitta mutkitta töihin myös uusissa ympäristöissä. Tarjolla on vuoroja eri ajankohtina.

Työssäsi tarvitset hygieniapassin ja salmonellatodistuksen. Jos sinulla ei vielä näitä ole, niin ehdit ne hyvin hoitamaan ennen töiden aloitusta.

Haethan tehtävää Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Mikäli jokin jäi mietityttämään, otathan yhteyttä Baronan Meijuun. Meijun tavoitat toimistoaikana numerosta 050 505 6687. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.