(Poistunut julkaisusta)

Apulaisia hoito- ja puhtaanapidon tehtäviin Baronalle
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Hoitoalan yritykset painivat koronapandemian vuoksi kasvavassa työntekijätarpeessa. Baronan oma hoitoalan assistentti tarjoaa apua kaikkiin niihin tehtäviin, mitkä soveltuvat hoiva-alan eri aputehtäviin.

Haemme asiakkaillemme hoitoapulaisia, siistijöitä sekä desinfioijia eli useaa Barona Assistenttia!

Hoitoapulainen työskentelee mm. palvelutalossa hoivakodissa ja kotihoidossa. Tehtävänä on huolehtia asiakkaiden avustamisesta esim. ruokailussa, peseytymisessä, pukeutumisessa ja siivoamisessa. Työssä käytetään arkisia kodinkoneita- ja laitteita. Tarvittaessa osallistutaan myös asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitämiseen ja virikkeiden antamiseen toimimalla esimerkiksi ulkoilu- ja keskusteluseurana.

Hoitoapulaisen vaatimuksena on täysi-ikäisyys, suomen kielen taito ja hygieniapassi. Voit olla koulutukseltasi hoiva-avustaja tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin kiinnostustasi ihmisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen, joten haethan vaikka sinulla ei aikaisempaa kokemusta olisikaan!

Siistijän työ on asukastilojen, ryhmäkeittiöiden ja yleisten tilojen puhtaanapitoa joko käsi- tai konemenetelmin. Desinfioijan työ on kosketuspintojen käsittelyä desinfektioaineella peruspuhdistuksen jälkeen sekä siivousvälineiden ja työvälineiden puhtaanapitoa.

Nämä tehtävät edellyttävät täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia ja suomen kielen taitoa. Eduksi luetaan alan työkokemus ja puhdistuspalvelualan koulutus.

Barona Assistentti työskentelee asiakkaan tarpeiden mukaan vuorotyössä viikon jokaisena päivänä. Voit halutessasi tehdä yksittäisiä keikkavuoroja tai pidempiä ajanjaksoja. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikimmiten! Liitä mukaan kuva hygieniapassista ja muista mahdollisista työ- ja opiskelutodistuksistasi.

Haluamme turvata kaikkien terveyden tässä poikkeustilanteessa, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Rekrytoija sopii ennen haastattelua kanssasi välineestä, jota käytetään videohaastattelussa.