Apulainen rakennusalalle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Rakennusapumiehiä etsinnässä! Hae WorkPowerin kautta rakennusalan töitä.

Työtehtäviin kuuluu mm. ylläpitosiivousta, haalausta, raivausta ja purkua. Tässä työssä pääset myös avustamaan rakennusalan ammattilaisia erinäisissä työtehtävissä talonrakennuksen parissa. Työtehtävät vaihtelevat laidasta laitaan rakennusten runko- ja vesikattotöistä aina sisutus- ja viimeistely työhön. Tässä työssä kokemus ei ole välttämätöntä, vaan pikemminkin oppimiskykyisyys ja asenne. Ainut edellytys työlle on voimassa oleva työturvallisuuskortti.


Työ on keikkatyötä eli myös työmaakohteet vaihtelevat keikkojen mukaisesti Pirkanmaan alueella. Älä kuitenkaan pelästy keikkatyötä! Voit ottaa keikkoja vastaan jokaiselle päivälle, jolloin pystyt työskentelemään myös kokoaikaisesti! Työaika on normaalisti arkisin 7-15.30. Palkan maksamme työkokemuksesi mukaan, rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Matkakorvaukset kuuluvat työsuhteeseen.


Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla melkein 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä työllistämme yli 200 rakennusalan tekijää Pirkanmaalla. Jokaiselle työnekijälle tarjoamme laadukkaat työturvallisuusvaatteet. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi.
Vaihtelevat työmaat, monipuoliset työtehtävät, joustavat keikka-ajat, luotettava työnantaja ja välittävä HR-tiimi, mitä muuta voisi työltä toivoa? Laita meille hakemusta tulemaan!


Kysy lisätietoja:
HR-konsultti Jenna Rantanen, 040 667 9544


Avainsanat: rakennusala, rakennusaputyöntekijä, raksa, Tampere, Pirkanmaa, Lempäälä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511212
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere