(Poistunut julkaisusta)

Apukuljettaja huonekalujakeluun, Kerava
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme REIPASTA APUKULJETTAJAA Keravalle.

Työtehtävänä on sänky- ja sohvahuonekalujen jakelun avustavat tehtävät. Tehtävässäsi toimit jakeluauton kuljettajan työparina huonekalujen nosto ja kantotehtävissä. Jakelutehtävät ovat asiakastilauksia Uudellamaalla. Työajat on ma-pe kolmena päivänä 07:00-15:30 ja kahtena päivänä 09:30-17:30.

Edellytämme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa. Logistiikka alan koulutus ja/tai kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Toivomme sinun olevan reipas ja tunnollinen työssäsi. Lisäksi sinulle on luontevaa palvella asiakkaita positiivisella ja auttavaisella asenteella.

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuutta nopeutettuun palkanmaksuun, jolloin palkkapäivä on joka perjantaina.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat elokuussa. Töiden arvioitu kesto on syyskauden ajan, mutta asiakas etsii pitkäaikaista työntekijää, joten mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: apukuljettaja, jakelu, logistiikka, apumies, jakelija