Apukäsiä pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Haetko vaihtelevaa keikkaluonteista työtä? Onko sinulla ruista ranteessa? Sopiiko arkipäivätyö klo 7 - 18 välillä elämäntilanteeseesi?

Haemme nyt APUKÄSIÄ erilaisiin kiinteistönhuolto-, työmaa- ja yritysmuuttotehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Työtä tehdään yleensä arkipäivisin ma - pe klo 7 - 18 välillä koko Helsingin alueella. Aloitukset kuitenkin pääsääntöisesti alkavat ja päättyvät Pakkalaan (Jumbon lähellä). Työ sopii hyvin esim. opiskelijalle, koska sitä voi tehdä keikkaluontoisesti tai osa-/kokoaikaisesti. Palkkaus on yleensä kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan ja kokemukseen peilaten. Töiden laajuus vaihtelee päivittäin.

Toivomme sinulta reipasta asennetta ja tahtoa tehdä laadukasta työtä. Katsomme  kokemustakin tärkeämmäksi oman asenteesi. Sinulla on jämäkkä ote työntekoon ja olet vahvasti yhteistyötaitoinen. Tehtävä edellyttää työturvallisuuskorttia, hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. B-ajokortti ja/tai C-ajokortti sekä ammattipätevyys ovat myös todella suuri etu!

Aloitus on sopimuksen mukaan ja hommia on tällä hetkellä usempana päivänä viikossa tarjolla. Järjestämme sinulle luonnollisesti myös asianmukaisen työvaatetuksen!

Täytä hakemuksesi 28.4.2019 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1252588
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Vantaa