(Poistunut julkaisusta)

Apuisäntä
Lahden seurakuntayhtymä, Kasvatuksen ja perheasioiden yksikkö

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Lahden seurakuntayhtymä hakee kesälle 2019

APUISÄNTIÄ

kolmeen virkasuhteeseen määräajaksi Siikaniemen kurssikeskukseen, Heinäsaaren leirikeskukseen ja Luomaniemen toimintakeskukseen.

Asikkalan Vääksyssä sijaitseva Heinäsaari on Lahden seurakuntayhtymän omistama leirikeskus. Kesäisin Heinäsaari toimii rippikoululeirien pitopaikkana ja toiminta jatkuu syksyllä viikonloppuisin nuorten viikonloppuleireinä. Hollolassa sijaitseva Siikaniemen kurssikeskus järjestää kesäisin runsasta leiri- ja kurssitoimintaa. Nastolassa sijaitseva Luomaniemen toimintakeskuksessa järjestetään myös paljon kesäisin leiritoimintaa.

Heinäsaaren apuisännät ovat osa rippikoululeirejä toteuttavaa tiimiä ja toimivat läheisessä yhteistyössä leiriä johtavien hengellisten viranhaltijoiden kanssa. Apuisäntien tehtäviin kuuluu lisäksi huolehtia leirikeskuskiinteistön ja toimintapaikkojen toimivuudesta, kuljetuksista saaren ja mantereen välillä, vastata leirikeskuksen kioskimyynnistä ja muita leiritoimintaa tukevista tehtävistä isännän ohjeiden mukaan. Tehtävä edellyttää kykyä ymmärtää hengellisen työn luonnetta, valmiutta kiinteistötöihin, sosiaalisia taitoja sekä osaamista venekuljetuksista. Kokemus nuorisotoiminnasta luetaan eduksi.

Heinäsaaren virat täytetään määräajaksi 13. toukokuuta alkaen tai sopimuksen mukaan. Työt jatkuvat elokuun toiselle viikolle ja viikonlopputyönä pidempäänkin. Tehtävissä on kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen palkka, vaativuusryhmä 302. Tehtävään valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista voimassa oleva rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Siikaniemen apuisäntä toimii kurssikeskuksen henkilökunnan apuna erilaisissa tehtävissä ja yleisissä järjestelytehtävissä Siikaniemen ja läheisen Upilan leirikeskuksen alueella. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta ja sosiaalisia taitoja. Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää omaa autoa tai muuta vastaavaa kulkuneuvoa, jolla kuljetaan Siikaniemen ja Upilan välillä. Tehtävissä on kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen palkka, vaativuusryhmä 301.

Luomaniemen apuisäntä toimii toimintakeskuksen henkilökunnan apuna erilaissa tehtävissä ja yleisissä järjestelytehtävissä Luomaniemen toimintakeskuksen alueella. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta ja sosiaalisia taitoja sekä kykyä ymmärtää hengellisen työn luonnetta. Tehtäviin kuuluu myös Arramajan kesäleirikeskuksen kiinteistö- ja asiakaspalvelusta huolehtimista. Tehtävään valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista voimassa oleva rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Tehtävä on kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen palkka, vaativuusryhmä 301.

Siikaniemen ja Luomaniemen apuisäntien tehtävät täytetään ajanjaksolla 20.5-11.8.2019

Hakijoiden tulee olla Suomen ev.lut. kirkon jäsen. Mahdolliset haastattelut suoritetaan Lahdessa 20. ja 21.3.2019.

Virkoihin haetaan Lahden seurakuntayhtymän kotisivuilta löytyvän sähköisen hakulomakkeen kautta. Sähköinen hakemus tulee täyttää ma 18.3.2019 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.lahdenseurakunnat.fi/info ja asiointi/avoimet-tyopaikat.

Lisätiedustelut kasvatustyönteologi Jari Laulainen 044 719 1271 jari.laulainen@evl.fi tai kasvatustyönsihteeri Mauno Nivala 044 7191 352 mauno.nivala@evl.fi.