(Poistunut julkaisusta)

Apu etsii tulevaisuuden tekijää toimituspäälliköksi
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Ajankohtaismedian ammattilainen, tule tekemään ja kehittämään Suomen suurinta viikkolehteä ja rakentamaan Avun digitaalista tulevaisuutta.

Saatat olla Avun etsimä toimituspäällikkö, mikäli olet kokenut, varmaotteinen ja työtä pelkäämätön journalisti, jolla pysyy seitsemän palloa ilmassa yhtä aikaa ja hymy huulilla. Kestät hyvin painetta. Olet laajasti sivistynyt ja sinulla on hyvä kontaktiverkosto. Liikut luontevasti niin päättäjien kuin kansankin parissa.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä digitaalisen median kehittämisestä. Oivallat, millainen sisältö toimii missäkin kanavassa. Sosiaalisessa mediassa olet kuin kotonasi.

Olet hyvä kirjoittaja ja editointi on intohimosi.

Olet uutishaukka ja jatkuvasti uudistuva ideatykki. Seuraat ajankohtaisia tapahtumia politiikasta seurapiiriuutisiin. Löydät puheenaiheet ja luot niitä. Tunnet Avun kohderyhmän.

Sinulla on kyky johtaa ja innostaa isoa toimitusta sekä laajaa avustajakuntaa. Osaat organisoida työt niin, että kaikki viihtyvät ja työnteko sujuu kitkatta. Ymmärrät lehden taloutta ja osaat kustannustehokkuutta.

Tarjoamme työpaikan kunnianhimoisessa ja luovassa toimituksessa. Tarjoamme tehtävän innostavassa mediatalossa ja vakavaraisen perheyhtiön henkilöstöedut.

Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa. 

Lisätietoja antaa keskiviikkona 14.2. klo 15.00–16.00 ja perjantaina 16.2. klo 14.00–15.00 Avun päätoimittaja Marja Aarnipuro, 050 414 4565.

Lähetä hakemuksesi, cv ja palkkatoiveesi viimeistään sunnuntaina 25.2.2018.

 

toimitus toimittaminen toimituspäällikkö Apu-lehti Apu A-lehdet viikkolehti journalisti journalismi