(Poistunut julkaisusta)

APTEEKINHOITAJA
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2020

Onko asiakaspalvelu intohimosi? Arvostatko erinomaista yhteishenkeä? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme!

Turun ja Jyväskylän toimipisteisiin haetaan

APTEEKINHOITAJAA


Työssäsi vastaat toimipisteen taloudellisesta tuloksesta, myynnin kasvusta ja yhdessä henkilökunnan kanssa Suomen parhaan asiakaspalvelun toteuttamisesta. Apteekinhoitajana vastaat myös toiminnan laadusta ja asianmukaisuudesta sekä farmaseuttisesta osaamisesta. Apteekin innostava johtaminen, toiminnan jatkuva kehittäminen ja henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen kuuluvat tehtäviisi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntiorientoituneisuutta, analyyttistä ajattelukykyä ja diplomaattisia vuorovaikutustaitoja. Suhtaudut intohimoisesti asiakaspalveluun ja olet yrittäjähenkinen.

Yliopiston Apteekin apteekinhoitajana sinulla on mahdollisuus kehittyä apteekkiliiketoiminnan johtamisen ammattilaiseksi. Yliopiston Apteekki pitää hyvää huolta henkilöstönsä työkyvystä ja osaamisesta sekä tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut ja modernit työvälineet asiakaspalveluun.

Apteekinhoitajan tehtävän hoitaminen edellyttää proviisorin tutkintoa.  Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan heinäkuussa, viimeistään 1.8.2020.

Lisätietoa tehtävästä antaa 13.5.2020 klo 10-15 ja 15.5.2020 klo 10-15 Suomen apteekkiliiketoiminnan kaupallinen johtaja Hanna-Mari Store puh. 050 5573704 

Lähetäthän hakemuksesi 20.5.2020 mennessä www.yliopistonapteekki.fi/rekry