(Poistunut julkaisusta)

Apteekin tekninen työntekijä / lääketeknikko - Nokia, Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020


Etsimme asiakasyrityksellemme apteekin teknistä työntekijää / lääketeknikkoa Nokian Prismassa sijaitsevaan apteekkiin. Työsuhde solmitaan aluksi Eilakaislan kautta vuokratyösuhteeksi elokuun loppuun asti, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua yritykseen. Työsuhde on määräaikaisuuden jälkeen vakituinen.

Apteekin teknisenä työntekijänä huolehdit tavaralogistiikasta, lääkkeiden tilauksesta, asiakaslaskutuksesta, asiakaspalvelusta sekä kassatyöstä. Työnkuva on monipuolinen ja voi muokkaantua oman osaamisesi mukaan. Työntekijänä olet asiakaspalveluhenkinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla kokemusta apteekissa työskentelystä. Apteekkityö ja kosmetologin tutkinto lasketaan kuitenkin eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kokoaikatyön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi sekä kannustavan työyhteisön tuen ja viihtyisän työympäristön.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Riina Erkkilä, puh. 050 409 0174 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi