(Poistunut julkaisusta)

Application Specialist
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020
Haemme kasvavaan Customer Care & Success -tiimiimme asiakastyöstä inspiroituvaa tuoteasiantuntijaa. Roolissa vastaat Visma Severa -toiminnanohjausjärjestelmän asiakastukitehtävistä. Pääset syventymään Visma Severan ominaisuuksiin, ratkomaan asiakkaiden haasteita ja rakentamaan heille parhaita käytäntöjä arjen tueksi. Työskentelet osana 9 henkistä tiimiä.

Sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja kasvaa ohjelmistoalan asiantuntijaksi. Pääset kehittämään teknistä osaamistasi ja konsultoimaan eri alan johtavia asiantuntijayrityksiä. Asiakaspalvelumme on online-lähtöistä ja proaktiivista asiantuntijatyötä. Tuoteasiantuntijana hyppäät ohjelmistoalan huipulle ja olet mukana kehittämässä myös sisäisiä asiakaspalvelun prosesseja yhä paremmaksi.

Mitä odotamme?

Osaat yhdistää tuotteidemme toiminnallisuudet asiakkaiden tarpeisiin. Odotamme sinulta proaktiivisuutta, vastuullisuutta ja kykyä tehdä päätöksiä itsenäisesti. Työnkuvasi kehittyy omien vahvuuksiesi, mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.

Syvällinen toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus ei ole vaatimus, kunhan sinulla on palava halu oppia uutta. Tuoteasiantuntijana työskentelet asiakasrajapinnassa, joten edellytämme, että asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi. Ymmärrys SaaS-ohjelmistoista on eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää on halu kehittyä alan asiantuntijaksi.

Tiimissämme päivääsi kuuluu haasteita, onnistumisia ja tiivistä työtä yli tiimirajojen. Parhaimmillasi olet työskennellessäsi ihmisten kanssa ja nautit löytäessäsi parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Uskallat laittaa itsesi peliin ja asettaa itsellesi rohkeasti kovia tavoitteita.

Mitä tarjoamme?

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa. Paikka täytetään heti henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 16.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Jarmo Keltanen, jarmo.keltanen@visma.com, puh. +358 45 876 2972.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.