(Poistunut julkaisusta)

Application specialist
Holiday Club Resorts Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Application specialist haussa unelmalomailun pariin!

Onnistuneiden unelmalomien toteuttamisen takana on vankka asiantuntijatiimi. Nyt haemme joukkoomme application specialistin tehtäviin opintojen loppusuoralla olevaa tai jo jonkun aikaa työelämässä ollutta henkilöä. Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita tietohallinnon Business Systems -tiimissä. Pääset työskentelemään application specialist -nimikkeellä kansainvälisesti Holiday Clubin ERP -tietojärjestelmien ylläpito- ja kehitystöissä. Toimipaikkana on Helsingin konttorimme Herttoniemessä tai Tampereella Holiday Club Tampereen Kylpylän Lapinniemessä.

Holiday Club toteuttaa asiakkailleen unelmalomia. Majoitusvalikoimaamme kuuluu tasokkaita kylpylähotelleja ja viihtyisiä loma-asuntoja. Kohteemme ovat yhtä yksilöllisiä, kuten lomatkin. Tarjolla on runsas valikoima harrastusmahdollisuuksia ja palveluita. Lue lisää: www.holidayclub.fi

Etsimme oma-aloitteista, motivoitunutta, ja ammattitaitoista tekijää, jolla on hyvät kommunikointitaidot. Lisäksi omaat hyvät tiimityöskentelytaidot, mutta myös rutiininomaiset työtehtävät luonnistuvat hyvin. Arvostamme Microsoft SQL sekä Microsoft SQL reporting services osaamista. Sinulla tulisi olla ainakin perusymmärrystä integraatioista ja API-maailmasta. Odotamme myös kykyä ymmärtää liiketoiminnan ERP -prosesseja ja niiden mallinnusta. Eduksi laskemme talouden prosessien tuntemisen. Voimme muokata tarkempia vastuualueita osaamisesi ja ammatillisen mielenkiintosi pohjalta. Tehtävä edellyttää riittävää kirjallista ja suullista englanninkielen taitoa. Me tarjoamme monipuolisen työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät vapaa-ajan lomaedut unelmalomien parissa. Tuo oma persoonasi mukaan unelmalomiemme toteuttamiseen.

Tehtävä on aluksi määräaikainen vuoden 2020 loppuun, mutta jatkuu mahdollisesti myös sen jälkeen.

Hakemukset viimeistään 6.10.2019 mennessä https://rekrytointi.holidayclub.fi/

Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, toimi siis nopeasti.

Lisätietoja Group CIO Kimmo Pelkonen p. 050 388 2104 perjantaina 20.9. klo 13-14, keskiviikkona 25.9. klo 10-11 ja torstaina 3.10. klo 10-11 tai  kimmo.pelkonen@holidayclub.fi