(Poistunut julkaisusta)

Application Specialist
Siemens Healthcare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Application Specialist, Siemens Healthcare Oy

Olisitko kiinnostunut työskentelemään johtavassa terveysteknologian yrityksessä asiakkaidemme ja laadukkaiden laboratoriolaitteiden parissa? Siemens Healthcare etsii nyt Applikaatio Spesialistia monipuoliseen tehtävään.

Valikoimissamme on kuvantamislaitteita, laboratoriodiagnostiikan laitteita ja monia tietoteknisiä sovelluksia, sekä palvelin ratkaisuja tuottamaan parhaat edellytykset terveydenhuoltoalan asiantuntijoille työskentelyyn ympäri maailmaa.

Siemens Healthineers kehittää aktiivisesti myös digitaalisia terveyspalveluitaan ja terveydenhuollon konsultointipalveluitaan kansainvälisesti. Talousvuonna 2018, joka päättyi 30. syyskuuta 2018, Siemens Healthineersin liikevaihto ylsi 13,4 miljardiin euroon ja yhtiön oikaistu liikevoitto oli 2,3 miljardia euroa. Siemens Healthineersillä on maailmanlaajuisesti noin 50 000 työntekijää. Siemens Healthcare Oy työllistää 120 ihmistä Suomessa, Latviassa, Virossa ja Liettuassa. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.healthcare.siemens.fi

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueeni?

Tässä tehtävässä vastaat ensisijaisesti asiakaskoulutuksesta ja menetelmätuesta liittyen kliinisen kemian/immunokemian laitteisiin. Osallistut lisäksi aktiivisesti laitteiden asennuksiin yhdessä muun teknisen henkilökuntamme kanssa.

Sinulla on organisaatiomme tuki ja teet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme sekä pohjoismaisten kollegojen kanssa. Työskentely tapahtuu pääsiassa asiakkaiden luona ja pitää sisällään matkustamista Suomessa ja jonkin verran ulkomailla.

Mitä minulta edellytetään suoriutuakseni tehtävästä

Toivomme, että sinulla olisi kliinisen kemian/ immunokemian tai muun tyyppisten lääkintälaitteiden tuntemusta sekä aiempaa kokemusta sairaalaympäristössä työskentelystä.

Tärkeintä tehtävässä on hyvä asenne, jotta pystyt itsenäiseen ja määrätietoiseen työhön sekä toimimaan vakuuttavana yhteistyökumppanina.

Odotamme sinulta:

  • Kemian/laboratorioalan koulutaustaa esim. bioanalyyttikko/ laboratoriohoitaja
  • Aiempaa työkokemusta sairaalaympäristöstä erityisesti laboratorioympäristöstä
  • Laboratoriotuotteiden tuntemusta
  • Oma-aloitteista, tarkkaa ja vastuullista työotetta
  • Erinomaisia yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
  • Matkustusvalmiutta ja –halukkuutta kotimaassa ja ulkomailla
  • Sujuvaa englanninkielen taitoa

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset työskentelemään kansainvälisessä organisaatiossa ensiluokkaisten tuotteiden ja merkittävien asiakkaiden parissa. Tarjoamme sinulle kansainvälisen näköalapaikan terveydenhuollon tekniikan alueella, kehittymismahdollisuudet sekä osaavan asiantuntijaorganisaation tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Kasari, Huoltopäällikkö, Siemens Healthcare Oy 050 0457 006 tapio.kasari@siemens-healthineers.com

Mitä muuta minun tarvitsee tietää?

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi 2.8.2019 mennessä.