(Poistunut julkaisusta)

Application Specialist
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Visma Software hakee asiakaslähtöistä taloushallinnon asiantuntijaa ja vahvaa tiimipeluria Jyväskylään.

Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä, jossa tuetaan Visma L7 -toiminnanohjausjärjestelmän sekä lisäarvotuotteiden käyttöä. Tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä oman tiimin sekä sidosryhmien kanssa ja vastaat omalta osaltasi asiakastyytyväisyyden toteutumisesta vastaamalla palvelupyyntöihin laadukkaasti määräajassa.

Olet aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja haluat auttaa asiakasta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Sinulla on tietotekniset perusvalmiudet ja esimerkiksi taloushallinnon peruskoulutus. 
Ymmärrät taloushallinnon prosessit. Sinulle on tuttua mm.  osto- ja myyntireskontra,  laskutusketjut sekä kirjanpidon avustavat tehtävät. Kokemus palkanlaskennasta katsotaan eduksi.

Suhtaudut muutoksiin positiivisesti ja etsit aktiivisesti uusia innovatiivisia tapoja parantaa toimintaa ja kehittää omaa osaamistasi. Osallistuminen uusien palvelukanavien jatkuvaan kehittämiseen tuo työpäiviisi sopivasti vaihtelevuutta. 

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten  yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Tunnetko olevasi etsimämme osaaja asiantuntijatiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, hakuaika päättyy 18.2.2018. Työpaikka on vakituinen ja se sijaitsee Jyväskylässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Anne Välimaa, anne.valimaa@visma.com, puh. 050-4869283. Parhaiten tavoittaa seuraavina ajankohtina: 
Maanantai 5.2.2018 klo 15-16
Tiistai 13.2.2018 klo 15-16