(Poistunut julkaisusta)

Application Specialist Marioffille Vantaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Oletko vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä, IT-alasta kiinnostunut tekijä etsimässä uusia haasteita? Etsimme nyt Application Specialistia Marioffille Vantaalle. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään kansainvälisessä, alansa edelläkävijäyrityksessä yhdessä osaavan ja ammattitaitoisen tiimin kanssa. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Application Specialistia Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Marioffilla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan osana 7 hengen tiimiä, ammattitaitoisten ja kokeneiden kollegoiden tukemana. Päivittäiset tehtäväsi liittyvät esimerkiksi tietohallintoon, erilaisiin järjestelmäprojekteihin (esim. ERP), muutostenhallintaan sekä dokumentointiin ja analysointiin. Lisäksi pääset osallistumaan sekä järjestelmien että prosessien kehittämiseen.

Kasvava ja kansainvälinen yritys tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan moderneissa tiloissa ja monimuotoisen henkilöstön ympäröimänä. Tehtävä on alkuun kuuden kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen tavoitteena on rekrytoituminen asiakasyritykseen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (IT/kaupallinen/tekninen). Toivomme, että sinulla on ymmärrystä liiketoiminnan eri osa-alueista sekä aitoa kiinnostusta järjestelmiä ja IT-puolen tehtäviä kohtaan. Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta, vaan ennen kaikkea painotamme oma-aloitteista ja innostunutta otetta työntekoon. Olet lisäksi kehittymishaluinen ja ongelmanratkaisukykyinen tiimipelaaja, joka kommunikoi sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta
* Kiinnostusta oppia uusia järjestelmiä sekä kehittää prosesseja
* Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
* Erinomainen ongelmanratkaisukyky
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta ERP-järjestelmästä, esimerkiksi koulukursseilta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 6 kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoituminen asiakasyritykseen

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 25.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Marioff is a global leader and innovator of the water mist fire protection technology. We design, develop and maintain HI-FOG® water mist fire protection solutions that enhance safety in buildings, industrial applications and at sea, all over the world. There are over 350 motivated professionals working at Marioff. Our head office and factory are in Finland, we have subsidiaries in Italy and UK, and service customers globally together with our certified partners. Marioff is a part of UTC Climate, Controls & Security, a unit of United Technologies Corp., a leading provider to the aerospace and building systems industries worldwide.