(Poistunut julkaisusta)

Application Specialist - Laboratory information systems, Espoo/Turku
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2019

Tehtävän kuvaus:

Etsimme innostunutta ja tuloshakuista IT-ammattilaista Orionin tietohallintoon. Vastaat Orionin laboratorioalueen tietojärjestelmien tuesta ja kehittämisestä osana Application Services -tiimiä. Tehtäviisi kuuluu laboratorioiden työprosessien mallintaminen tietojärjestelmiin työkirjoina, tietojärjestelmien käytettävyyden varmistaminen, vikatilanteiden selvittäminen, KeyUser-verkoston tukeminen ja ratkaisuidemme jatkuva kehittäminen.


Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat mm:

- Laboratorioalueen tietojärjestelmien (LIMS-järjestelmien) kehitys ja tuki

- Laboratorioiden työkulkujen mallintaminen tietojärjestelmiin

- Uusien kehitysmahdollisuuksien tunnistaminen ja innovatiivisten ratkaisuiden kehitys yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa

- Verkostojen hyödyntämistä ongelmanratkaisussa ja uusien ideoiden tuomisessa päivittäiseen toimintaan


Edellytykset:

- Tutkinto soveltuvalta alalta, tai työkokemusta alalta

- Kykyä ymmärtää laboratorioiden toimintaympäristöä, työnkulkua ja tarpeita

- Tietokanta- ja SQL-osaamista

- Katsomme eduksi lääketeollisuuden viranomaisvaatimusten tuntemuksen (GxP) sekä syvän Excel-osaamisen


Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, halu oppia uutta, innovatiivisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Olet oma-aloitteinen, ennakoiva ja ratkaisukeskeinen. Asetat selkeät tavoitteet, osaat tarvittaessa kysyä apua ja koordinoida ongelmatilanteiden nopeaa selvitystä. Organisoit ja järjestelet omaa työtäsi tehokkaasti myös paineen alla.

 

Tarjoamme:

Tarjoamme laajan ja vaihtelevan tehtäväkentän sekä monipuoliset mahdollisuudet käyttää ja kehittää osaamistasi. Meillä pääset vaikuttamaan asioihin ja työskentelemään laajan sidosryhmäkentän kanssa. Työnkuvasi on vaihteleva, ja voit itse vaikuttaa omaan työhösi.

 

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Haario, Head of Application Services, puh. 050 966 7544 (12.2. klo 15.00 -16.30 ja 13.2. klo 15.00 - 16.30)

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.