(Poistunut julkaisusta)

Application Specialist Auramarine Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021
Etsimme Power BI:stä kiinnostunutta, vuorovaikutustaitoista ja business-ymmärrystä omaavaa pääkäyttäjää Auramarine Oy:lle. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla työkokemusta vastaavista tehtävistä, sillä myös muuta kautta hankitut tekniset taidot ja halu tukea liiketoimintaa datan avulla ovat tärkeimpiä. Avainasemassa tässä tehtävässä on Power BI- kiinnostus ja osaaminen. Lue lisää ja tutustu asiakasyritykseemme!
KUVAUS
Application Specialistina työskentelet useamman järjestelmän pääkäyttäjänä. Tärkeimpinä työtehtävinäsi on pääkäyttäjän vastuulla olevien järjestelmien ylläpito ja kehittäminen. Roolissasi keskeistä on muun muassa raporttien ja järjestelmien tietokantayhteyksien luominen sekä työnkulkujen, käyttöoikeuksien ja toiminnanohjausjärjestelmän olemassa olevien toimintojen ja parametrien määrittely. Teknisen työn ohella tuet ja koulutat muuta henkilökuntaa datan ja raportoinnin osalta.
Työskentelet talousjohtajan kuuden hengen tiimin sekä monipuolisesti yrityksen eri osastojen kanssa. Teet myös satunnaista yhteistyötä Kiinan tytäryhtiön kanssa.

Tarjoamme


* Viihtyisän työympäristön sekä tiiviin ja mukavan työporukan
* Esimiehen ja tiimin tuen työhösi sekä pienen työyhteisön ketterät toimintatavat
* Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi eteenpäin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Järjestelmien ylläpito ja kehitys (esim. Power BI ja M-Files)
* Järjestelmäasioissa henkilöstön tukeminen ja kouluttaminen
* Ohjeistusten tekeminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tietotekninen ja/tai kaupallinen korkeakoulututkinto (esim. (IT)
tradenomi, kauppatieteiden kandidaatti/maisteri)
* Erinomaiset tietotekniset taidot koulutuksen, työn tai harrastuneisuuden kautta
* Hyvä Excel-osaaminen
* Kokemusta ja/tai halua kouluttaa henkilöstöä järjestelmäasioissa
* Aikaisempaa kokemusta Business Intelligence- tai tiedonhallintaohjelmistojen
ylläpidosta ja kehittämisestä (erityisesti Power BI)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi luetaan kokemus muiden järjestelmien ylläpito- ja pääkäyttäjätehtävistä (esim. M-Files). Tietokanta sekä muu tietotekninen osaaminen tukee lisäksi tehtävässä menestymistä.

Etsimämme henkilö on:


* Ongelmanratkaisukykyinen
* Oma-aloitteinen
* Vuorovaikutustaitoinen
* Tuloskeskeinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Keskiläntie 1, 20660 Littoinen
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Auramarine Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Auramarine toimittaa vahvaa erityisosaamista vaativia polttoaineen syöttöjärjestelmiä meri- ja voimalaitostoimialoille. Olemme luotettu asiantuntijayritys ja ylpeitä suomalaisista juuristamme. Vuodesta 1974 alkaen olemme toimittaneet asiakkaillemme maailmanlaajuisesti yli 15,000 polttoaineen syöttökoneikkoa, joita yhdistävät tinkimätön suorituskyky ja käyttövarmuus. Pyrimme parhaaseen mahdolliseen tulokseen kaikessa mitä teemme ja haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat investoinnilleen parhaan vastineen. Auramarinella on yli 100 työntekijää ja toimipisteet Suomessa sekä Kiinassa. Tuotteet valmistetaan Suomessa yhteistyökumppaneilla ja omalla tehtaalla Shanghaissa. Maailmanlaajuinen edustajaverkostomme palvelee yli 25 maassa. Auramarine on osa Hollming-konsernia.