(Poistunut julkaisusta)

Application Manager
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Teollisuuden liiketoimintayksikkö on yksi merkittävimmistä Pöyryn strategisista osa-alueista. Palvelemme asiakkaitamme globaalisti tarjoamalla korkealaatuista projektinhallintaa, suunnittelua sekä konsultointia asiakkaidemme investointiprojekteihin ja heidän toimintojen kehittämiseksi.

Haemme nyt Teollisuuden liiketoimintayksikköön Vantaalle

APPLICATION MANAGER

Tehtäviisi kuuluvat metsä-, kemian- ja metallinjalostusteollisuuden teollisuuslaitosten suunnitteluun ja kehittämiseen liittyvät ohjelmistoasiantuntijatehtävät AVEVA E3D/PDMS ympäristössä. Organisaatiomme tukemana tehtäviisi kuuluu mm. tukea projektiaikaista suunnittelun läpivientiä sekä ylläpitää ja kehittää ohjelmistoympäristöä. Toimenkuvassa työtehtävät voidaan kohdistaa henkilön osaamisen, kokemuksen ja kehittymisen mukaisesti aina hyvin haastaviinkin tehtäviin saakka.

Odotamme sinulta:

  • Omaat potentiaalia nyt tai tulevaisuudessa toimia entistä haastavimmissa tehtävissä
  • Sopivaa teknistä tai tietoteknistä koulutusta
  • Ohjelmointi- tai tietoteknistä kokemusta tai erityistä kiinnostusta oppia ja kehittyä ohjelmistoympäristön parissa. Ohjelmointikielet C#, VB.net katsotaan eduksi.
  • Aktiivista asennetta, määrätietoisuutta ja mielenkiintoa teknisissä asioissa. Luonteeltasi olet itseohjautuva ja omaat hyvät havainto- ja päättelytaidot sekä halun etsiä ratkaisuja.
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Arvostamme lisäksi:

  • Aikaisempaa kokemusta 3D- suunnitteluohjelmista (AVEVA E3D/PDMS-, Cadmatic- tai Autodesk PLANT 3D)
  • Kokemusta layout- ja putkisuunnittelusta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme Sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Tarjoamme mahdollisuuden myös tiimisi kehittämiseen ja kasvuun. Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää ja positiivista asennetta.

Työ edellyttää jonkin verran säännöllistä matkustamista kotimaassa ja toisinaan myös ulkomailla.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan toimistollamme. Hakijan itse toivoessa, on myös mahdollista, että hän sijoittautuu muihin Pöyryn toimipisteisiin (esim. Kouvola, Turku, Kotka, Tampere). 

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Kiiskinen, p. 010 33 22912.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 29.9.2019 mennessä ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!