(Poistunut julkaisusta)

Application Manager
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Etsitkö itsellesi modernia työnantajaa, jolla on uudistava tapa ajatella miten tietotekniikka muuttaa tapaamme työskennellä? Haemme kasvavaan IT Services -tiimiimme nyt Applikaatio manageria.

IT-Services tiimi tuottaa ja tukee Atea Finlandin liiketoiminnan IT palveluita.  Tiimimme koostuu viidestä ammattilaisesta, joilla on pilke silmäkulmassa. Tiimimme periaatteena on, että kaveria ei jätetä ja annamme aina parhaamme. Meillä arvostetaan oma-aloitteisuutta ja avoimuutta. Hyvä yhteishenki ja huumori ovat tiimimme kantavia voimia.

Edellytämme alaan liittyvää koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Toimipisteesi sijaitsee Atean Suomen pääkonttorissa Vantaan Martinlaaksossa, mutta satunnainen matkustaminen Suomessa ja ulkomailla ei ole sinulle ongelma.

Application Managerin päävastuulle kuuluu Atea Finlandin O/D365, markkinoinnin ja myynnin applikaatiot, niiden kehitys ja ylläpitovastuu. Toimit yhteistyössä eri liiketoimintayksiköiden ja alihankkijoiden kanssa.

Sinulla on hyvä ymmärrys myynnin ja markkinoinnin prosesseista. Pääset myös valitsemaan käytettäviä teknologioita, kehittämään prosesseja ja työkaluja. Pystyt muuntamaan liiketoimintatarpeet teknisiksi kehityskokonaisuuksiksi jotka tuottavat arvoa liiketoiminnalle.  Toimit myös asiantuntijana liiketoimintavetoisissa projekteissa.

Sinulla on muutamien vuosien kokemus O/D365, BI ja/tai muista myynnin ja markkinoinnin järjestelmistä sekä niiden kehityksestä. Tärkeintä on ymmärtää liiketoimintaa ja prosesseja.

Olet oma-aloitteinen, ongelmanratkaisukykyinen, osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä ja perustella niitä ja olet tiimipelaaja. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin, niin puhutussa kuin kirjallisessa muodossa. Sinulla on ymmärrystä, miten liiketoiminnan tarpeet huomioidaan järjestelmäkehityksessä.

Kiinnostuitko? Kerro itsestäsi lisää mahdollisimman pian! Älä viivyttele, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä.


Yhteyshenkilö:

Petra Berg, IT Manager, CIO

+358 504440383, petra.berg(at)atea.fi

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.