(Poistunut julkaisusta)

Application Manager
Edenred Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haluatko olla mukana vaikuttamassa suomalaisten (työ)hyvinvointiin ja kehittämässä ajanmukaisia palvelukokemuksia asiakkaillemme?

Elääkö sinussa tarve nähdä työsi tulokset ja rakentamasi palvelut käytössä?

Olemme hyvinvointipalveluiden Uber yhdistäen yritykset, työntekijät ja kauppiaat toisiinsa digitaalisilla palveluilla. Tuotteemme Lounas, Virike ja Transport -edut on toteutettu Mastercardin sirukorttina, mobillimaksuna, Apple Pay:nä ja Google Pay:nä. Meidän 65 hengen porukkamme Helsingin Vallilassa etsii vahvistukseksi

Application Manageria

Roolin vastuualueet ja päivittäinen työnteko

Haemme ohjelmistokehityksen rautaista ammattilaista kehittämään edellä mainittuja  palveluitamme edelleen. Application Managerina vastuualueesi koostuu molemmista product ownerin ja scrum masterin tehtävistä. Päivittäisessä työssäsi eri asiakassegmenttien tarpeiden ymmärtäminen on tärkeä aihe, sillä toimenkuvaasi kuuluu asiakasdialogi ja liiketoimintatarpeiden kartoittaminen. Näiden pohjalta suunnittelet, määrittelet ja toteutat yhdessä muun softatiimin kanssa sekä uudistuksia nykyisiin palveluihimme että täysin uusia palveluita.

Agilet metodit ja fasilitointimenetelmät ovat Sinulle tuttuja, etkä pelkää tarttua projektien ohjaimiin. Tarvittaessa teet pientä käyttöliittymäsuunnittelua ja kommunikoit sujuvasti niin paikallisten kuin offshore-koodareiden kanssa. QA on tuttua ja softaversioiden deploymentit menee rutiinilla. Päivittäisessä työssäsi käytät sekä suomea että englantia, joten molempien kielien on sujuttava hyvin niin puhuttuna kuin kirjoitettunakin.

Tarjoamme Sinulle

vakituisen työn kansainvälisessä vakaasti kasvavassa FinTech-yrityksessä, jonka yhtenä arvona on yrittäjähenkisyys. Meillä se tarkoittaa sitä, että Sinulla on vapaat kädet tehdä ja ”vapaat aivot ajatella”, mahdollistaen jatkuvan oppimisen. Meiltä puuttuu pakotetut toimintatavat, minkä  jokaisella on yhdessä sovittujen raamien sisällä vapaus tehdä työnsä niin, miten sopii itselle parhaiten. Teemme töitä tosissamme, mutta emme vakavina, mitä kuvastaa tekemisessämme matala hierarkia ja korkeat tavoitteet.

 “Edenred is a great platform for personal and professional growth. You learn to think wider, be creative and proactive. But the thing I appreciate the most are the people I work with. Great team of professionals that can work together toward the goals, celebrate each other success, support in challenges and always have fun. If you want to have a team you can bond with, Edenred is a place to be.” - Veronica Vallen, Project & Process Manager

Hyvinvointi on meillä Edenredillä tärkeä ja näkyvä asia, minkä takia meillä onkin hyvät työsuhde-edut ja mm. kattava työterveyshuolto. Kohtelemme toisiamme ystävällisesti ja olemme kuin perhe, ja perhearvot näkyvät myös tavoissamme sovittaa työ- ja muu elämä yhteen.

Toivomme Sinun jakavan meille tärkeät periaatteet ja tuovan mukanasi innokkuutta ja asiantuntemusta kehittämää asiakkaillemme hyvin toimivia palveluita ja ylivoimaisia käyttäjäkokemuksia!

Oletko Sinä etsimämme henkilö?

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.6. mennessä hakujärjestelmämme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja tavoitteenamme on myös järjestää haastattelut ennen 8.7.

Lisätietoja tehtävästä antaa ja mahdollisiin kysymyksiisi vastaa mielellään IT Directorimme Ari Peltoniemi numerosta 050 58 29 628.