(Poistunut julkaisusta)

Application Developer (Front-End)
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
Etsimme Front-End -taitoista Application Developeria asiakasyrityksellemme Hedengren Securitylle. Jos haluat osaksi perinteikästä, mutta jatkuvasti kehittyvää ja uudistuvaa yritystä, tutustu tehtävään alta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Pääset osaksi tuotekehitystiimiä, joka kehittää turvallisuusalan tuotteita ja ohjelmistoja. Oma vastuualueesi tulisi olemaan Front-End puolen sovelluskehityksessä, sopivaksi puhelimelle ja tableteille.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä tekemään sovellusta alusta alkaen yhdessä tiiviin tiimin kanssa
* Osaavien kollegoiden tuen


Tehtävät ja vastuu muotoutuvat henkilön osaamisen mukaan.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA
Työsi Application Developerina tulee sisältämään:


* Suunnittelua
* Innovointia
* Speksaamista
* Koodaamista
* Testaamista

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Soveltuva IT-alan korkeakoulutus (yliopisto tai AMK)
* Työkokemusta Front-End kehittämisestä ja projekteista
* Rohkea, yhteistyökykyinen ja ratkaisuhenkinen ote työhön


Tässä tehtävässä on mahdollisuus vaikuttaa sovelluskehityksessä käytettäviin Front-End teknologioihin, joten tuothan hakemuksessasi esiin omat teknologiavahvuutesi sekä mahdolliset työnäytteet.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kuukautta, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Kauklahti, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Oy Hedengren Security Ab:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Hedengren Securityllä{target="_blank"} työskentelee ihmisiä myynnin, tuotekehityksen, teknisen tuen, logistiikan, talouden, tilaus- ja toimitusprosessien sekä HR-toimintojen ammattilaisia. Tervetuloa mukaan turvallisuusalan aitiopaikalle!