(Poistunut julkaisusta)

Apple-myyjä joulusesonkiin, Pääkaupunkiseutu
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020
Oletko kiinnostunut työskentelemään maailman arvostetuimman brändin parissa? Etsimme joulusesongin ajaksi Applen myyntipisteille reippaita myyjiä joilla on positiivinen ja asiakaslähtöinen ote myyntityöhön. Työ on erinomainen tilaisuus sinulle, joka pidät Applen tuotteista ja olet halukas oppimaan uutta. Tehtävässä aloitus on marraskuun lopussa, joten haethan paikkaa heti!
KUVAUS
Työssäsi tulet työskentelemään Applen tuoteosastolla ja palvelet osastolle tulevia asiakkaita aktiivisella ja positiivisella otteella. Tehtävänäsi on ottaa asiakkaat huomioon ja keskustella heidän kanssaan tuotteista ja tuotevalikoimasta. Tehtävääsi kuuluu myös osaston siisteyden ylläpito ja siitä huolehtiminen. Tavoitteenasi on edistää edustamiesi tuotteiden myyntiä, tarjoten asiakkaille heille sopivinta Apple-ratkaisua.
Työvuorot painottuvat iltapäiviin ja viikonloppuihin. Sinulla on noin 2-3 vuoroa viikossa kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Etsimme useampaa henkilöä, ja toimipisteesi voi sijaita Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla. Perehdytys tehtävään järjestetään 25.11.2020, ennen töiden alkamista joulukuun alussa.
Tämä on ideaalitilaisuus sinulle, joka olet luonnostasi myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja etsit osa-aikatöitä joulusesongiksi esimerkiksi opiskelujen oheen. Saat arvokasta kokemusta myyntityöstä, sekä perehdytyksen Applen tuotteisiin.

Tarjoamme


* Koulutuksen positioon
* Mahdollisuuden työskennellä maailman arvostetuimman brändin parissa
* Energisen työympäristön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Asiakaspalvelu
* Myynti ja tuotteiden esittely
* Osaston siisteyden ylläpito

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on aktiivinen ja itsenäisesti työskentelevä henkilö, joka nauttii asiakastyöstä kiireisinäkin päivinä. Tartut työhön oma-aloitteisesti ja luontaisella myyntihenkisyydellä. Applen tuotteet ovat sinulle tuttuja ja sinulla on jo jonkin verran työkokemusta. Kaikki tämä yhdistyy energiseen persoonaasi, ja työssäsi näkyykin positiivinen tekemisen meininki!

Etsimämme henkilö on:
* Oma- aloitteinen
* Joustava
* Positiivinen ja energinen persoona
* Kiinnostunut myynnistä

Muuta tietoa

Aloitus: 25.11.2020

Kesto: 30.12.2020

Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Applen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Maailmanlaajuisena menestystarinana tunnettu Apple suunnittelee ja kehittää kulutuselektroniikkaa, ohjelmistoja ja tietokoneita. Applen tunnetuimpiin tuotteisiin kuuluvat mm. Mac-tietokoneet, iPhone, iPad ja Apple Watch.