Apple-myyjä, Helsinki, Espoo tai Vantaa
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021
Oletko kiinnostunut työskentelemään maailman arvostetuimman brändin parissa? Etsimme joulusesongin ajaksi Applen myyntipisteelle reipasta myyjää, jolla on positiivinen ja asiakaslähtöinen ote myyntityöhön. Työ on erinomainen tilaisuus sinulle, joka pidät Applen tuotteista ja olet halukas oppimaan uutta. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian, joten haethan paikkaa heti!
KUVAUS
Työssäsi tulet työskentelemään Applen tuoteosastolla ja palvelet osastolle tulevia asiakkaita aktiivisella ja positiivisella otteella. Tehtävänäsi on ottaa asiakkaat huomioon ja keskustella heidän kanssaan tuotteista ja tuotevalikoimasta. Tehtävääsi kuuluu myös osaston siisteyden ylläpito ja siitä huolehtiminen. Tavoitteenasi on edistää edustamiesi tuotteiden myyntiä, tarjoten asiakkaille heille sopivinta Apple-ratkaisua.

Työvuorot painottuvat iltapäiviin ja viikonloppuihin. Sinulla on noin 2-3 vuoroa viikossa kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Perehdytys tehtävään järjestetään marraskuun lopussa, ennen töiden alkamista black fridayna.

Tämä on ideaalitilaisuus sinulle, joka olet luonnostasi myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja etsit osa-aikatöitä joulusesongiksi esimerkiksi opiskelujen oheen. Saat arvokasta kokemusta myyntityöstä, sekä perehdytyksen Applen tuotteisiin.


* Koulutuksen positioon
* Mahdollisuuden työskennellä maailman arvostetuimman brändin parissa
* Energisen työympäristön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Asiakaspalvelu
* Myynti ja tuotteiden esittely
* Osaston siisteyden ylläpito

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on aktiivinen ja itsenäisesti työskentelevä henkilö, joka nauttii asiakastyöstä kiireisinäkin päivinä. Tartut työhön oma-aloitteisesti ja luontaisella myyntihenkisyydellä. Applen tuotteet ovat sinulle tuttuja ja sinulla on jo jonkin verran työkokemusta. Kaikki tämä yhdistyy energiseen persoonaasi, ja työssäsi näkyykin positiivinen tekemisen meininki!

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Joustava
* Positiivinen ja energinen persoona
* Kiinnostunut myynnistä
* Täysi-ikäinen


Muuta tietoa

Aloitus: Marraskuun loppu 2021

Kesto: Vuoden 2021 loppu

Sijainti: Helsinki, Espoo tai Vantaa

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Applen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Maailmanlaajuisena menestystarinana tunnettu Apple suunnittelee ja kehittää kulutuselektroniikkaa, ohjelmistoja ja tietokoneita. Applen tunnetuimpiin tuotteisiin kuuluvat mm. Mac-tietokoneet, iPhone, iPad ja Apple Watch.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509579
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki