Apotti- projektikoordinaattori
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme APOTTI projektikoordinaattoria terveysasemien ja sisätautipoliklinikan (tersi) alueelle!
Työsuhde on määräaikainen ajalle 5.10-31.5.2021.

Työhösi kuuluu Apotin käyttöönoton valmistelu ja koordinaatio yhdessä nykyisten tersin Apotti vastuuhenkilöiden, johtoryhmän, henkilöstön ja Apotti hanketoimiston kanssa, viestintä henkilöstöryhmien välillä sekä koulutuksien ja kokousten vetäminen. Tehtäviisi kuuluu myös Apotti valmisteluun liittyvien tehtävien aikatauluttamista ja niiden ajallaan suorittamisen huolehtimista yhteistyössä vastuuesihenkilöiden kanssa. Näiden lisäksi toimit välikätenä Hanketoimiston, Apotin, johtoryhmän ja henkilöstön välillä ja vastaillen mahdollisiin kysymyksiin.

Projektikoordinaattorin työtehtävien onnistunut hoitaminen edellyttää tersin toiminnan ja työn hyvää hahmottamista ja ymmärrystä kuin myös kehittäjäosaamista ja hyvää verkostojen hallintaa sekä terveydenhuollon tuntemusta. Lisäksi tarvitaan projektinhallintaosaamista, hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja.

Arvostamme, että:

- hahmotat kokonaisuuksia, sillä Apotti on suuri toiminnanmuutos sekä myös potilastietojärjestelmä jonka suunnittelun lonkerot kietoutuvat mm. rekrytointiin, kouluttamiseen, laitteidenhankintaan, käytäntöihin, päätöksiin ja aikatauluihin.

- olet joustava ja omaat hyvän stressinsietokyvyn, koska työtehtävät voivat tulla hyvin lyhyillä aikatauluilla hanketoimistosta sekä Apotilta

- omaat hyvät vuorovaikutus - ja ICT-taidot

- omaat hyvät viestintä/esiintymistaidot

- tunnet Apottia jonkun verran

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut esim. kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia.

Kelpoisuus: Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä suomen kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi luemme: Apotti- toimintajärjestelmän tuntemus/kokemus ja/tai terveydenhuollon tuntemus, osoitettu projektiosaaminen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ylilääkäri Marja-Liisa Lommi marja-liisa.lommi@hel.fi, p. 0505753937

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386829
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki