(Poistunut julkaisusta)

Aplikaatiospesialisti, Suomi / UK
Roche Diagnostics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Roche Diagnostics Oy hakee aplikaatiospesialisteja alueelliseen asiakastukikeskukseen (Regional Customer Support Center), joka sijaitsee Englannissa, Burgess Hillissä. Roolissasi tuet monipuolisesti Roche Diagnosticsin valmistamia ja toimittamia laboratoriotuotteita ja -järjestelmiä antamalla teknistä ja tieteellistä tukea asiakkaillemme Suomessa, Englannissa ja Irlannissa.

Alueellinen asiakastukikeskus (RCSC) käsittelee asiakkaiden ja työntekijöiden tiedusteluja puhelimitse tai kirjallisesti. Monimutkaisten ongelmien tunnistamisen ja vikojen etsimisen lisäksi tehtävään sisältyy myös monenlaisia tukitoimintoja, kuten asiakkaiden koulutusta, analysaattorien ja järjestelmien ylläpitoa sekä lähitukitoimintoja, joissa pääset tukemaan huolto- ja myyntihenkilöstöämme kentälle.

Millaista henkilöä haemme?

Etsimme työntekijää, joka haluaa kehittyä ja kasvaa yrityksen mukana. Yrityksessämme sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisesti eri tehtävissä. Sinua kiinnostaa terveydenhuollon laboratorioanalytiikka, asiakkaidemme menestyminen ja potilaan hoito.  Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan kehitykseesi ja oppia uutta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvä paineensietokyky ja omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot. Ideaalikandidaatillamme on laboratorioalan koulutus sekä useiden vuosien kokemus diagnostiikka-alasta tai sairaalaympäristössä työskentelystä.

Motivoidut asiakaskokemuksien ylittämisestä ja ratkaisujen löytämisestä. Olet omatoiminen ja oma-aloitteinen ja teet työsi ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Olet asiakasorientoitunut, pystyt työskentelemään itsenäisesti ja hallitset tehokkaan ajankäytön.

Lisäksi seuraavat taidot/työkokemus nähdään eduksi:

  • Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
  • Rochen tuotteiden ja kliinisessä diagnostiikassa tai tutkimusyksiköissä käytettyjen laitteiden tuntemus

Työpaikkasi voi sijaita joko Suomessa tai Englannissa Burgess Hillissä. Voit valita työpaikkasi sijainnin itse. Suomessa Roche Diagnostics Oy:llä on toimipisteet Espoossa, Turussa, Kuopiossa ja Oulussa.

Mitä tulet tekemään?

Tulet olemaan vastuussa puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelutuesta liittyen diagnostiikan laitteisiin ja menetelmiin sekä laboratorioissa ja sairaaloissa työskentelevien asiakkaiden tukemisesta. Tulet luomaan vahvoja asiakassuhteita Rochen asiakkaiden, kenttähenkilöstön ja globaalien toimintojen kanssa sekä tarjoamaan kestäviä ratkaisuja tukitoiminnolle tähtäämällä yhteisiin tavoitteisiin ja ensiluokkaiseen asiakaspalveluun.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan, miellyttävän työympäristön, kilpailukykyisen palkan sekä ensiluokkaisen tuotekoulutusohjelman. Koulutusohjelma suunnitellaan ja räätälöidään sinulle osaamisesi mukaan. Paikka on vakituinen.

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava konsultti Marjut Kolu, Nordic Progress Oy, 040 720 2549.

Jos kiinnostuit tehtävästä niin lähetä englanninkielinen hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoivomuksesi oheisen linkin kautta 31.05.2019 mennessä.