(Poistunut julkaisusta)

API/Integration Developer
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2019
Tule osaksi Visma Public Oy:n Personec F-palkkajärjestelmän kehitystiimiä, jossa pääset kohtaamaan asiakaskunnasta ja eri sidosryhmistä nousevia kehitys- ja muutostarpeita. Sitoutuminen, saumaton yhteistyö ja positiivinen asenne ovat työskentelymme kulmakiviä.

Mitä me etsimme?
Olet urasi aloittanut tai jo kokeneempi ammattilainen ja nautit monimuotoisista sekä haastavista suunnittelu- ja toteutustehtävistä. Kykenet ottamaan haltuun kokonaisuuksia ja pystyt moniulotteiseen ajatteluun. Nautit yhtä hyvin aiempien toteutusten tutkimisesta ja kehittämisestä, kuin täysin uusien ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Erityisesti haluat kehittyä nykyaikaisten integraatio- ja API-ratkaisujen ammattilaiseksi ratkaisemaan datan hallintaan ja hyödyntämiseen liittyviä monipuolisia haasteita. Luonteeltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimityöskentelijä ja yhteistyötaitosi tiedät hyväksi. Tehtävien menestyksellisessä hoitamisessa sinua auttavat aiempi kokemus API/integraatio-ratkaisuista ja konttiteknologian hyödyntämisestä. Odotamme sinulta tietokantojen, unix/linux-käyttöjärjestelmän osaamista, sujuvaa suomen kielen ja englannin kielen taitoa sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Mitä me tarjoamme?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä palkka- ja henkilöstöhallinnon järjestelmän API/integraatioratkaisujen arkkitehdiksi. Tulet työskentelemään yhdessä muiden järjestelmän arkkitehtivastuussa olevien henkilöiden kanssa. Sinun vastuualueellesi tulevat erityisesti API/integraatioratkaisujen kehittämiseen ja hallintaan liittyvät tehtävät. Tehtäväkenttäsi tulee olemaan laaja ja se tarjoaa monipuolisia haasteita alati muuttuvassa liiketoiminnassa.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja liittymään joukkoomme? Jätä hakemuksesi ja CV viimeistään 20.12.2019 mennessä.

Tehtävän sijaintipaikka on joko Jyväskylä tai Helsinki ja tehtävä on kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä antavat tarvittaessa Jaakko Mäenpää (jaakko.maenpaa@visma.com), puh. +358 40 585 0836 tai Marita Tolvanen (marita.tolvanen@visma.com), puh. +358 400 641 563. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.