API-kehittäjä
Accountor HR Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Lähde mukaan uudistamaan tuotettamme loistavaan tiimiin!

Me Accountor HR Solutionsissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä!

Työskentelet API-kehittäjänä vaativassa OneWeb-kehitysprojektissa, joka integroituu kahteen nykyiseen järjestelmäämme. OneWebin tarkoituksena on yhdistää useita Accountorin tarjoamia palveluita yhden käyttöliittymän taakse, tarjota asiakkaillemme entistä parempi mobiilikäyttö ja sujuva tehtävien hoitaminen. 

API-kehittäjänä pääset ratkomaan haastavia ongelmia tietorakenteiden tuomisessa uuteen käyttöliittymään. Tässä tehtävässä sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa ja uudistaa liiketoimintaamme nykyaikaisilla teknologioilla ja osaamisellasi, ja pääset työskentelemään suositun Mepco HRM -tuoteperheen parissa.

Kyseessä on uusi positio kasvavassa tiimissämme. Toivomme että aktiivisuus ja innovatiivinen ajattelutapa ovat olennainen osa sinua ja työskentelyäsi. Tahdomme uudistua, emmekä aio olla tiellä, kun viet ideoitasi eteenpäin. Haluamme olla kehityksessä askeleen edellä ja uskomme myös yhdessä pystyvämme siihen.
Työpisteesi sijaitsee joko Tampereella tai Espoossa.

Minkälaista osaajaa etsimme? 
Edellytämme kokeneelta API-kehittäjältä osaamista seuraavista teknologioista:

  • C#,
  • REST,
  • ASP.NET Core,
  • ASP.NET Framework,
  • VB.NET

Ja jos oikein saamme toivoa, niin kokemus palkka- ja henkilöstöjärjestelmien kehityksestä tai raportoinnin ja integraatioiden periaatteista ovat myös iso plussa. Parhaiten sovit porukkaamme, jos olet vastuullinen, yhteistyökykyinen, ja suhtaudut positiivisella asenteella kehitykseen. Hallitset sekä isot kokonaisuudet että innostut teknisistä haasteista.
Esimerkkinä hyvästä meinigistä OneWeb-kehitysprojekissa tiimin kesätyöntekijöiden innostunut vastaus kysymykseen miten kesä on mennyt? - ”Energisyys, tekemisen meininki ja hyvä pöhinä kuvaavat erinomaisesti tämän tiimin henkeä. Ja mikä myös tärkeää kesälle asetetut tavoitteet saavutettiin!”

Millaista meillä sitten on muuten  työskennellä ?
Katso mitä Testaajamme Jenni sekä Sovelluskonsulttimme Juho ovat asiasta mieltä. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton. Vapautta ja vastuuta on sopivassa suhteessa. Kannustamme itseohjautuvuutta, samalla kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa tarjolla paljon ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, rohkeus tehdä asioita uudella tavalla ja katse tulevaisuudessa.

Saattaisimmeko sopia toisillemme?
Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten. Tuotekehityksen johtaja Taru vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse taru.hahtala@accountorhr.fi. tai numerosta +358 400 699515.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot