(Poistunut julkaisusta)

API Developer - Netvisor team
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019
Ketä etsimme?

Etsimme Netvisorin tuotekehitykseen API Developeria rakentamaan uutta REST API:a ja luomaan siihen liittyviä käytäntöjä.

Netvisorin nykyistä API:a käyttää yli 200 ohjelmistokumppania ja suurin osa yli 20 000 asiakasyrityksestämme.

Mitä odotamme?

Olet osa API-tiimiä ja teet API-alustaa rajapintaa käyttäville sekä toteuttaville kehittäjille. Osaat suunnitella toteutukset sekä käytettävyyden että ylläpidettävyyden kannalta. Tuot rohkeasti esille omaa osaamistasi ja kuuntelet asiakkaiden tarpeita. Roolissa työskentelet yli tiimirajojen, joten odotamme, että haluat jakaa tietoa sekä oppia yhdessä.

Olet innostunut API-maailmasta ja siihen liittyvät kehitys- ja hallintatyökalut ovat sinulle tuttuja. Ymmärrät API:en mahdollisuudet. Sinulla on kokemusta integraatioiden toteutuksesta sekä olet ollut toteuttamassa ja ylläpitämässä muita rajapintoja. Hyviä avainsanoja ovat kehittäjäkokemus ja backend. Tekniikoista tärkeimmät ovat REST, JSON, OAuth ja .net. Asioita eteenpäin vievä asenne on edellytys tehtävään.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla kahdeksan kertaa peräkkäin. Kulttuurimme on rento ja hierarkia matala. Jokainen on tervetullut porukkaamme juuri sellaisena kuin on.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin. Voit tutustua etuihimme täällä: https://vismasolutions.com/rekry/tuotekehitys/#edut. Pääset myös mukaan Visma-konsernin kehittäjien verkostoon.

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi.

“Viidentoista työvuoden jälkeen on edelleen mahdollisuus oppia uutta ja olla mukana mielenkiintoisissa projekteissa, mikä on tärkeää itsensä kehittämisen kannalta"

Tero Kaija, Lead Architect

Tutustu myös Senior Software Developerin Mikon uratarinaan: https://vismasolutions.com/ajankohtaista/life-in-solutions-2018-konkarina-tuotekehityksessa/.

Lähetä hakemuksesi 12.1.2020 mennessä. Tiimi työskentelee Lappeenrannassa, mutta oma työpisteesi voi sijaita myös Lahdessa tai Helsingissä. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Product Owner Johanna Nousiainen, johanna.nousiainen@visma.com, puh. 050 464 1115.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia