(Poistunut julkaisusta)

Apache Camel -integraatio-osaaja
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Etsimme

Apache Camel -integraatio-osaajaa 

Helsinkiin, Jyväskylään, Turkuun tai Tampereelle!

Integraatioliiketoimintamme kasvaessa voimakkaasti haemme loistavaan integraatioporukkaamme vahvistusta. Osaajatiimimme koostuu jo lähes 200:sta ammattilaisesta, nuorista osaajista kokeneisiin konkareihin. Apache Camel -osaajana määrittelet, suunnittelet, toteutat, asennat integraatioita sekä optimoit kriittisiä järjestelmiä. 

Ketä etsimme? 

Sinulla on jo osaamista tai kokemusta Apache Camel tai ServiceMix -välineistä. Arvostamme kovasti, jos ainakin osa seuraavista teknologioista on sinulle tuttuja: Web Services, XML/XSL, REST, Java EE, EAI, BPM, BRMS, JSON ja SOA. Etsimme ennen kaikkea innokkaita tiimipelaajia, jotka pistävät itsensä likoon ja saavat aikaan.

Työskentelet läheisesti asiakkaiden ja toteutustiimin kanssa, joten on tärkeää, että olet sosiaalinen ja nautit yhdessä tekemisestä. Olet innostunut kehittämään osaamistasi ja työtapojasi jatkuvasti, ja ketterät menetelmät ovat sinulle tuttuja. Osaat kerätä ja jakaa tietoa sekä pystyt tuottamaan tekstiä kirjallisesti ja suullisesti niin suomeksi kuin englanniksi. Luonnollisesti omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen tai olet opintojesi loppusuoralla.

Miksi Digia? 

Olemme yli tuhannen hengen vahvasti kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Integraatio-osaamisemme on keskitetty omaan yksikköön, mikä tarjoaa mallin myös pitkiin asiakassuhteisiin ja ylläpitopalveluihin. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hakuaika päättyy 15.9.2019.  Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä Mikko Kyllönen vastaa niihin mielellään, Mikon tavoittaa 050 384 4456 tai etunimi.sukunimi(at)digia.com.