(Poistunut julkaisusta)

AP Specialist
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

A/P Specialist

Liaison Technologies Oy etsii ostolaskujen käsittelijää. 

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Atlantassa Yhdysvalloissa. Euroopan pääkonttori sijaitsee Tampereen Hervannassa. Yritys työllistää vajaa 500 henkilöä, joista reilu sata työskentelee Suomessa. Erikoisaloina IT-järjestelmien integraatiot ja big datan eli suurten tietomassojen käsittely. Yli 7 000 asiakasta 46 maassa, esimerkiksi Amazon, Coca-Cola, Metso Automation, Orion, Wärtsilä, Sandvik.

Ostolaskujen käsittelijän tehtävänä on osto-, matka- ja kululaskujen monipuolinen käsittely: mm. toimittajarekisterin ylläpito, laskujen tiliöinti, alv-tietojen oikeellisuuden tarkastaminen, hyväksyttäminen sekä maksumuistutusten käsittely.

Työssäsi toimit yhdessä tiimisi, laskujen toimittajien, laskujen hyväksyjien sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Toivomme sinulta siis erityistä palveluhenkisyyttä ja sopeutumista muuttuviin tilanteisiin. Toimit tehokkaasti tiimissä kuin myös itsenäisesti. Olet tarkka ja tuotat huolellista jälkeä.  Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä iloisessa ja motivoituneessa tiimissä kansainvälisessä yrityksessä. Olethan ulospäin suuntautunut sekä vahvistat tiimihenkeä iloisuudellasi ja innokkuudellasi.

Edellytämme hakijoiltamme sujuvaa englannin kielen taitoa. Työ alkaa vuoden määräaikaisuudella, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistaa työsuhde. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan ripeästi.

Lisätietoja hausta ja työtehtävästä saat Suomen Henkilöstötalon Jenni Räikköseltä p. 010 2306 523, jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.


Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.