(Poistunut julkaisusta)

AP Accountant
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt! 

Haemme asiakkaallemme AP Accountant tehtäviin vakituisia ja määräaikaisia henkilöitä Espooseen.

Tehtävissäsi hallinnoit myyntisaatavia, hoidat laskujen tarkistukset ja tiliöinnit. Teet raportointia, vastaat laskujen kierrosta, sekä niiden siirrosta kirjanpitoon. Lisäksi hoidat kirjanpidon avustavia tehtäviä.

Odotamme sinulta hyvää AP prosessin tuntemusta. Suomen kielen lisäksi sinulla tulisi olla hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen. Työskentelet hyvin vastuullisissa tehtävissä kiireen ja paineenkin keskellä, olet tarkka ja systemaattinen työssäsi. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja positiivisen asenteen. IFRS tuntemus katsotaan eduksesi.

Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme ja toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävissäsi mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen järjestelmämme kautta viimeistään 25.7 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

 

Lisätietoja: 
Erica Ollikainen, Henkilöstöassistentti

040 630 8101

erica.ollikainen@workpower.fi