(Poistunut julkaisusta)

Anturivalmistaja-testaaja
Lapp Automaatio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Olemme vahvasti kasvuhakuisia ja nyt meillä on tarjota sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi lennokasta kasvutarinaamme! Onko sinulla oma-aloitteinen ja aktiivinen työote? Haemme nyt kahta tekijää anturivalmistukseen Hyvinkään Sahanmäkeen

Anturivalmistaja-testaajaa

Olemme suomalainen lämpötilamittausratkaisujen valmistaja/toimittaja, joka hakee vahvistusta anturivalmistustiimiin. Tässä vakituisessa tehtävässä teet lämpötila-anturien valmistusta ja testausta. Työskentelet yhteistyössä muun muassa anturitiimin, logistiikan ja myynnin kanssa, jolloin meille on tärkeää, että olet sydämeltäsi aito ja reilu tiimipelaaja.

Työ sisältää paljon käsillä tekemistä, jolloin toivommekin, että työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen. Tässä on tilaisuus päästä kehittymään ainutlaatuisten tuotteiden valmistuksen saloihin, jolloin halu oppia uutta auttaa sinua työssäsi eteenpäin. Voit olla jo alalla kannuksensa hankkinut konkari tai vasta koulun penkiltä valmistunut, perehdytämme sinut huolella tehtävään. Hyvä asenne ja motivaatio tehtävää kohtaan auttavat sinut jo pitkälle.

Tehtävässä sinua auttaa menestymään:

  • instrumentti-, elektroniikka-asentajan tai kone- ja metalli- / tuotantotekniikan koulutus tai työkokemuksen kautta saatu osaaminen vastaavista tehtävistä
  • kokemus työkuvien ja -ohjeiden tulkitsemisesta
  • hitsauskokemus

Työ on normaalia päivätyötä. Työaikamuotona on liukuva työaika.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän parissa. Meillä on tarjota sinulle tiimi, jonka tukeen voit varmasti luottaa ja työyhteisö, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Ihmiset ovat tärkein pääomamme, tarjoammekin sinulle hyvät kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyiset henkilöstöedut aktiivisesti itseään kehittävässä yhtiössä. Hyvinvoinnin tukemiseksi olemme panostaneet muun muassa liikunta- ja kulttuurietuun, sekä hammashuoltoon ja lakisääteistä kattavampaan työterveyshuoltoon. Työn kannustimina meillä on kuukausipalkan lisäksi tulospalkkiojärjestelmä ja tuotantopalkkiot.

Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi. Lähetä se palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.9.2019 mennessä.

 

Jos kiinnostuit paikasta ja haluat kysyä lisää, ota yhteys tiimiesimies Reijo Ahoseen, reijo.ahonen(at)lappgroup.com tai p. 020 764 8319 (tavoitettavissa keskiviikkona 28.8. klo 9-11 tai tiistaina 3.9. klo 12-14).