(Poistunut julkaisusta)

Anturisuunnittelija Stresstech Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019Työn kuvaus:
  Asiakkaamme Stresstech Oy tukee maailman johtavia ja auto- ja lentokonevalmistajia sekä voimansiirtoalan yrityksiä valmistettavien osien laadunvalvonnassa ja tuotekehityksessä. Asiakkaisiimme kuuluvat myös yliopistot ja tutkimuslaitokset, jotka kehittävät sovellustemme avulla entistä parempia materiaaleja teollisuuden tarpeisiin. Stresstech kehittää, valmistaa ja myy mittaus- ja analysointilaitteita, joilla tutkitaan komponenttien jäännösjännityksiä ja valvotaan hiontapalamisia sekä lämpökäsittelyn tuloksia. Mittaus- ja tutkimustavat perustuvat kolmeen eri teknologiaan; röntgendiffraktioon, Barkhausenin kohinaan ja ESPI reiänporausmenetelmään. Vuonna 2017 Stresstech Oy työllisti Suomessa n. 75 henkeä.
 
Haluatko sinä tulla joukkoomme

ANTURISUUNNITTELIJAKSI  ja kehittyä huippuosaajaksi anturisuunnittelun alalla? Tarjolla on kiinnostava tehtävä tosi-osaajalle tai sellaiseksi haluavalle. Voit olla kokeneempi tai vasta valmistunut. Tärkeintä on intohimoinen suhtautuminen suunnitteluun ja halu kehittyä suunnittelijana, syventyä ja kasvaa anturisuunnittelun huippuosaajaksi.
 
Tehtäviisi kuuluu sekä suunnitella uutta, että hyödyntää vanhoja jo tehtyjä kuvia. Kaikki ratkaisumme kuitenkin räätälöidään asiakaskohtaisesti.
 
Tehtävässä menestyäksesi arvostamme osaamista esimerkiksi sähkötekniikan tai elektroniikan, mekaniikan, antenniteknologian tai magnetismin alueelta, tai sopiva sekoitus edellä mainituista. Olemme alamme pioneeri, joten tärkeintä on hyvä asenne jatkuvaan työssä oppimiseen. Olet avoin ja yhteistyöhaluinen työkaveri, ja otat mielelläsi myös itsenäisiä haasteita vastaan sekä kannat vastuun suunnittelutyöstäsi. Tärkeimpinä suunnittelun työkaluina on Solidworks ja Lean Systems.
 
Meillä pääset työskentelemään alan huipputeknologioiden ja osaajien kanssa. Suunnittelija toimii läheisessä yhteistyössä myös tuotannon kanssa ja näet suunnittelutyösi tulokset myös käytännössä. Sinulla on myös hieno tilaisuus laajentaa kokonaisnäkemystäsi mekaniikka-, sähkö-, automaatio- ja robotiikkateknologioiden alueille eri tuoteprojektien parissa.
 
Me tarjoamme nuorekkaan ja mukavan työilmapiirin alan huippuosaajien kanssa, mielenkiintoisia ja vaihtelevia asiakasprojekteja ja mahdollisuuden tehdä töitä korkean teknologian laitteiden parissa. Työaika on liukuva ja saat käyttöösi Stresstechin laajat henkilöstöedut, kuten virikesetelit ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä muut etuudet. Tarjoamme mahdollisuuden edetä Stresstechin sisällä.
 
Barkhausenin kohinaan perustuvien antureiden suunnittelijana pääset työskentelemään Stresstechin hyödyntämän teknologian ytimessä. Barkhausen anturilla luodaan tutkittavaan kappaleeseen magneettikenttä, jota analysoimalla pystytään mittaamaan kappaleen pintakovuutta vahingoittamatta materiaalia. Anturin virheetön kontakti mitattavaan kappaleeseen on erittäin tärkeä, joten anturin itsensä ohella anturin joustavan kiinnityksen suunnittelu vaatii tarkkuutta. Antureita on eri kokoja ja malleja käyttötarkoituksen mukaan. Voit tutustua antureihin tarkemmin Stresstechin nettisivuilta https://www.stresstech.com/. 
 
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
 
Haku hoidetaan yhteistyössä Adecco Finlandin kanssa.
 


Kiinnostuitko?  
 
Jos tunnistit itsesi ja olet valmis uusiin haasteisiin,

hae paikkaa 3.3.2019 mennessä  lähettämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat soittamassa puh. 0400 451 039 / Tea Heinola.

Asiakkaan tehtävänimike:  Anturisuunnittelija


Sijainti:  VAAJAKOSKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heinola Tea


Toimipaikka:  Jyväskylä