(Poistunut julkaisusta)

Anturiprosessoija
Vaisala

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2020

Location: Helsinki

Overview:
In this role you will work in Vaisala’s Operations unit. We provide value to our customers with winning high mix-low volume supply chain network and we are passionate about driving operational excellence.


We are looking for:
Etsimme joukkoomme operaattoria vakituiseen työsuhteeseen puhdashuoneen piikiekkojen prosessointitiimiin. Valmistamme puhdashuoneessa antureita mm. paineen, kosteuden, lämpötilan ja hiilidioksidin mittaamiseen. Anturit ovat olennainen osa sekä säähavaintolaitteitamme että teollisuudessa käytettäviä mittalaitteitamme.


Your Key Responsibilities Include:
Työtehtäviisi kuuluu piikiekkojen prosessointi puhdashuoneessa. Prosessoinnissa käytetään monipuolisesti MEMS- ja puolijohdevalmistuksessa käytettäviä laitteita ja kemikaaleja. Kiekkoprosessoinnin lisäksi laadunvalvonta on oleellinen osa työtäsi.


Qualifications:
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi tekniikan alan koulutus. Tuotanto on sinulle tuttua, katsomme eduksi myös aikaisemman kokemuksen puolijohde- tai MEMS-teknologian parissa tai puhdashuoneessa työskentelystä. Lisäksi arvostamme valmiutta ja halua oppia. Olet oma-aloitteinen ja otat vastuuta kokonaisuuksista. Työskentelet järjestelmällisesti ja pystyt organisoimaan työtä kiireisessäkin tilanteessa. Tehtävä edellyttää tarkkuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomenkielen taitoa ja englanninkielen ymmärrystä. Tehtävässä pääset osallistumaan myös toiminnan kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies Jonna Achrén (jonna.achren@vaisala.com), p. 0400 156 686, torstaina 1.10. klo 15.00-16.00 ja keskiviikkona 7.10. 9.00-10.00

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä CV 7.10.2020 mennessä.