(Poistunut julkaisusta)

Anturiprosessoija
Vaisala

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.5.2020

Location: Helsinki

Overview:
In this role you will work in Vaisala’s Operations unit. We provide value to our customers with winning high mix-low volume supply chain network and we are passionate about driving operational excellence.


We are looking for:
Haemme anturiprosessoijaa anturitehtaamme puhdashuoneen tuotantotiimiin. Valmistamme tehtaallamme antureita mm. paineen, kosteuden, lämpötilan ja hiilidioksidin mittaamiseen. Anturit ovat olennainen osa sekä teollisuuden mittalaitteitamme että säähavaintolaitteitamme- ja järjestelmiämme.


Your Key Responsibilities Include:
Työtehtäviisi kuuluu puhdastilassa anturikiekkojen prosessointi useilla erilaisilla puolijohdeanturien valmistusmenetelmillä. Anturikiekkoprosessoinnin lisäksi laadun valvonta ja seuranta on oleellinen osa työtäsi.


Qualifications:
Sinulla on kemian tai prosessialan ammatillinen koulutus, esim.laborantin tutkinto. Prosessituotanto on sinulle tuttua, työssä on eduksi jos olet työskennellyt puhdashuoneessa. Olet oma-aloitteinen ja otat vastuuta kokonaisuuksista.Työskentelet systemaattisesti ja järjestelmällisesti ja pystyt organisoimaan työtä kiireisessäkin tilanteessa. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomenkielen taitoa ja englanninkielen ymmärrystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader Jonna Achren (puh: 0400 156 686) torstaina 7.5 klo 9.30-10.30 tai maanantaina 11.5 klo 9.30-10.30.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä CV 13.5.2020 mennessä.