(Poistunut julkaisusta)

Anturiagentiksi Muratalle
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2018

Anturiagentti, operaattori, prosessoija, tuotantotyöntekijä… Tärkeällä työllä on monta nimeä.

Murata Electronics kasvaa, ja etsimme nyt uusia operaattoreita tuotantoomme Vantaalle. Valmistamme Martinlaaksossa piiantureita ja anturikomponentteja, joita käytetään esimerkiksi autoteollisuudessa ja terveysteknologiassa. Olemme osa japanilaista, globaalia elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa.

Operaattorina varmistat tuotteiden laadun ja etenemisen valmistusprosessin eri vaiheissa. Työhösi kuuluu muun muassa materiaalien vastaanottoa, tuotantolatteiden käyttöä, tietojenkäsittelyä tuotantojärjestelmässä, tuotteiden visuaalista laaduntarkastusta sekä mikroskooppityöskentelyä. Työtä tehdään puhdastiloissa, joissa suojaudutaan erityisillä suojavarusteilla. Varusteita ei käytetä kuitenkaan siksi, että työympäristö olisi vaarallinen, vaan koska tuotteemme ovat erityisen herkkiä lialle, kuten pölylle tai meikeille.

Meillä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen. Työvuorosi ovat säännöllisiä, ja vuorot voidaan räätälöidä sopiviksi erilaisista vaihtoehdoista. Työvuoromallit Muratalla ovat 2-vuorotyö arkisin, jolloin työskentelet vuoroviikoin klo 6:30 – 14:45 ja klo 14:30 – 22:45, yötyö arkisin klo 22:30 – 6:45 sekä päivätyö viikonloppuisin klo 10:30 – 22:45 ja yötyö viikonloppuisin klo 22:30 – 10:45. Saat työhösi kattavan koulutuksen, joten sinulla ei tarvitse välttämättä olla kokemusta tai koulutusta alalta. Kiinnostus ja aiempi kokemus elektroniikkateollisuudesta ovat kuitenkin eduksi. Toimipisteeseemme Vantaan Martinlaaksoon on kätevä kulkea niin junalla, omalla autolla kuin bussilla.

Kehitämme ja valmistamme Vantaalla ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita esimerkiksi autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme edelleen Muratan ainoa MEMS-antureita valmistava yksikkö maailmassa. Meitä työskentelee Martinlaaksossa noin 1000 ammattilaista.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ilmoitathan hakemuksessasi myös missä vuorossa haluaisit työskennellä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Tommi Puustinen, tommi.puustinen@barona.fi puh. 050 4548948

Kurkista tästä videosta Anturiagentti Simon työpäivään: https://www.youtube.com/watch?v=SnNlH3q48dY