(Poistunut julkaisusta)

ANTOLAINAUKSEN ASIANTUNTIJA
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Transaktiopalvelut-osasto, joka koostuu Pääomamarkkina- ja Rahoitusdokumentaatio -tiimeistä, vastaa Kuntarahoituksen Post-Trade prosesseista kuten cash management, varainhankinta, treasury, vakuudenhallinta, antolaina ja leasing.

Haemme nyt Transaktiopalvelut-osaston Rahoitusdokumentaatio-tiimiin vakituiseen työsuhteeseen kehitysorientoitunutta

ANTOLAINAUKSEN ASIANTUNTIJAA ANTOLAINAJÄRJESTELMÄPROJEKTIIN (Temenos)

Olemme uusimassa antolainajärjestelmäämme ja ensisijainen tehtäväsi on vahvistaa projektia omalla vahvalla projekti ja –dokumentaatio-osaamisellasi. Varmistat osaltasi omalla ammattitaidollasi projektin määrittely-, koulutus-, testaus- ja dokumentaatiokokonaisuuden onnistumisen. Projektin jälkeen työtehtäväsi koostuvat monipuolisista tehtävistä Transaktiopalveluiden Rahoitusdokumentaatio-tiimissä.

Odotamme Sinulta vahvaa osaamista finanssialalta erityisesti antolainatuotteen osa-alueista (sopimus, elinkaari, laskutus, raportointi ja asiakastyö) ja intohimoa kehittämiseen. Kokemus Temenos T24-järjestelmästä lasketaan merkittäväksi eduksi. Olet tottunut projektityöskentelyyn ja käyttämään erilaisia projektityökaluja. Sinulle on luontaista dokumentoida prosesseja sekä työohjeita ja toimia muutosagenttina toimintamallien muutoksissa. Työskentelyotteeltasi odotamme sinun olevan oma-aloitteinen ja määrätietoisesti ja laadukkaasti aloittamasi tehtävät loppuun asti vievä.

Toimit tiiviissä yhteistyössä Kuntarahoituksen muiden asiantuntijoiden ja järjestelmätoimittajan kanssa. Olet tarkka, huolellinen ja joustava. Osaat myös priorisoida tehtäviä tiukan aikataulun puitteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi ja viihdyt tiimityössä. Kestät myös vaihtelevien tilanteiden ja muuttuvien aikataulujen mukanaan tuomaa painetta.

Pääset työssäsi konkreettisesti vaikuttamaan kansainvälisillä markkinoilla toimivan ja suomalaista yhteiskuntaa muokkaavan luottolaitoksen tulevaisuuden kehitykseen ja työskentelemään motivoituneessa, kunnianhimoisessa ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneessa tiimissä.

Tervetuloa rakentamaan tulevaisuuden vastuullista Kuntarahoitusta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 10.11.2019 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?4d24deac

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonjohtaja Minna Saonegin, puh. 050 549 3421 ja  rahoitusdokumentaation päällikkö Minna Kivelä, puh. 040 581 6221.