(Poistunut julkaisusta)

Anti-Financial Crime Lead Specialist
OP-Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta.  Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä OP Ketterän avulla.

Haemme nyt Yritysturvallisuuteen- Talousrikollisuuden torjunta -vastuualueen Analytiikka ja prosessien hallinta -tiimiin Helsinkiin vahvaa osaajaa.

Asiakkaan tuntemisen sekä talousrikollisuuden torjunnan ammattilainen

Tehtävässä vastuullasi on kehittää ja ylläpitää talousrikollisuuden torjunnan vastuualueen prosesseja ja kyvykkyyksiä. Vastuullasi on myös varmistaa, että noudatamme säädöksiä, menettelytapoja ja ohjeistuksia suojellaksemme OP Ryhmää, sen asiakkaita ja ympäröivää yhteiskuntaa talousrikollisuuden eri muodoilta.Vastuullesi kuuluu talousrikollisuuden torjunnan kokonaistilanteen, trendien ja ilmiöiden seuraaminen ja vaikutusarviointi.

Keräät jatkuvasti tietoa viranomaisyhteistyön ja muiden tietolähteiden kautta uhkakuvien kartoittamiseksi. Kerätyn tiedon ja data-analyysin perusteella suunnittelet ja toteutat tarvittavia toimenpiteitä. Osallistut myös talousrikollisuuden vastuualueen järjestelmätuettujen prosessien analysointiin, ylläpitoon ja optimointiin sekä muihin kehityshankkeisiin. 

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta vahvaa aiempaa kokemusta asiakkaan tuntemisesta (KYC) ja sen kehittämisestä. Tehtävä edellyttää erittäin hyvää ymmärrystä yritysten liiketoiminnasta, kuten myös uusien teknologioiden hyödyntämisestä. Sinulla tulisi olla myös vankkaa kokemusta projektityöskentelystä sekä järjestelmien kehittämisestä liiketoiminnan tarpeisiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä erinomaista yhteistyö – ja verkostoitumistaitoa. Työskentelytyylisi on analyyttinen ja ratkaisukeskeinen, ja olet luonteeltasi pitkäjänteinen ja organisointikykyinen. Viet hankkeita oma-aloitteisesti ja tavoitteellisen määrätietoisesti eteenpäin nopeasti muuttuvissakin olosuhteissa. 

Mitä saat meiltä

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa roolissa erityisasiantuntijana ja varmistamaan talousrikollisuuden torjuntamme sujuvuuden jatkossakin. Analytiikka ja prosessien hallinta –tiimissämme työskentelet tärkeän ja mielenkiintoisen yritysturvallisuuden parissa ympärilläsi iso joukko osaavia ammattilaisia.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, tiimipäällikkö Elina Tamminen kertoo mielellään lisää, puh: 050 401 8884. Parhaiten tavoitat: 17.4.2019 klo 9-11 sekä 24.4.2019 klo 12-14.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään Uramahdollisuudet-sivuston kautta 30.4.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Mikä OP Ketterä?

OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!