(Poistunut julkaisusta)

Ansvarig försäljare
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Söker du ansvarsfullt försäljningsarbete i grannlandet Sverige? Har du god kommunikationsförmåga och trivs i socialt arbete? – Perfekt, fortsätt läsa!

Vi söker nu en ANSVARIG FÖRSÄLJARE till ett nytt showroom i Täby, Stockholm.

Vår kund förverkligar olika förvaringslösningar med över 25 års erfarenhet. Nu öppnar de ett nytt, hemtrevligt showroom i Täby tillsammans med andra uppskattade varumärken från Finland.

Som ansvarig försäljare jobbar du största delen i showroomet. Du presenterar produkter till kunder, planerar produkthelheter med hjälp av 3D-planeringsprogrammet och hjälper kunder med t.ex. webshop ärenden. Du tar även hand om chat-tjänsten och du ser till att showroomet är stiligt och städat. Du får vara med och utveckla hela konceptet samt planera nya evenemang. Showroomets öppethållstider är från tisdag till fredag kl. 10-18 och på lördagar kl. 11-15.

Att lyckas i arbetet kräver goda kunskaper i det svenska språket. Därtill lär du dig nya saker snabbt, du är noggrann och ambitiös och du blir motiverad av ansvar. Du kan jobba både självständigt och i grupp tillsammans med andra. Utbildning och arbetserfarenhet inom branschen ses som en fördel. I arbetet kommunicerar du ständigt även med Finlands kollegor och därför är goda kunskaper i det finska språket även en fördel.

Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas i ett framgångsrikt företag bland högklassiga produkter. Du får planera och förverkliga olika slags evenemang och utveckla verksamheten och koncepten i Sverige. Arbetet påbörjas med ett bemanningsuppdrag, men senare får man fastanställning i kundföretaget.

Blev du intresserad? Lämna din ansökan direkt till vårt rekryteringssystem via den bifogade länken. Bifoga även din CV och ditt löneanspråk. Vi går igenom ansökningar redan under ansökningstiden, arbetet börjar i september 2019.


Personalhuset är ett av Nordens största och ledande rekryterings- och besättningsföretag. Kärnan i all våran verksamhet är att vi bryr oss: vi hjälper till att bygga framgångshistorier och vi är verkligen närvarande. Omfattande personalprofiler samt bedömning av de färdigheter som behövs i arbetet säkerställer att rätt kompetens möter rätt arbete. Vi på Personalhuset gör vardagen smidig och uppfyller löften varje gång. www.personalhuset.fi