(Poistunut julkaisusta)

Anstaltsbiträde, Smedsby daghem och förskola
Esbo stad

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Beskrivning av jobbet: Du arbetar på Smedsby daghem och förskola som anstaltsbiträde med kombinerade uppgifter. Smedsby daghem fugerar i en över 100 år gammal byggnad som tidigare använts som folkskola och senare som barnträdgård. Den kommunala verksamheten startade 1988 och idag har vi tre barngrupper i huset, Igelkottarna 0-3 åringar, Ekorrarna 2-5 åringar och Hararna förskola. Idag är barnmängden 43 och i personalen är vi 11.

Arbetet som anstaltsbiträde med kombinerade uppgifter innebär att du är ansvarig för köket där du tillreder morgonmål (kokar gröt), dukar fram alla måltider på gruppernas matkärror, sköter disken efter måltiderna och kontakten till det tillagande köket vid behov. I köket är du ensam.

Du hjälper också till med olika stöduppgifter på daghemmet så som t.ex. på- och avklädning av barnen, tvätt (det mesta av tvätten går till tvätteri), byte av handdukar, påfyllning av hand- och toapapper samt handtvål.

Arbetsplats: Smedsby daghem och förskola, Stensvägen 10, 02750 Esbo

Arbetstid: 38h 45min / vecka

Behörighetskrav: För uppgiften lämplig utbildning eller annan lämplig kompetens.

Vi förutsätter: att du har hygienpass och salmonella intyg.

Vi värdesätter: kunskaper i svenska, men du klarar dig också på finska om du förstår svenska.

Vi erbjuder Esbobarnen en trygg vardag och en kvalitativ småbarnspedagogisk verksamhet på svenska i våra daghem och gruppfamiljedaghem. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens