(Poistunut julkaisusta)

Anjalankosken alueen vahtimestari
Kouvolan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2017

Kouvolan seurakuntayhtymässä on haettavana Anjalankosken aluelle vahtimestarin toimi. Tehtävä on kokoaikainen, jota tehdään 3 vkon tasoitusjaksossa 38h 45 min viikossa (3 vkossa 116h 15min) .Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Vahtimestarin tehtävään sisältyy Anjalankosken seurakunnan alueen seurakuntakeskusten ja kirkkojen siisteydestä ja puhtaudesta huolehtiminen sekä siihen liittyvä kokonaisvaltainen kiinteistöistä huolehtiminen, toimiminen kirkon suntion tehtävissä, sekä  tarjoilujen järjestäminen. Lisäksi tehtävään sisältyy asiakaspalvelua, neuvontaa ja opastusta. Tehtävä edellyttää myös omatoimisuutta, asiakaspalvelulähtöistä asennetta sekä kykyä tehdä päätöksiä ja toimia itsenäisesti seurakunnan edun mukaisesti. Pääasiallisena työpisteenä on Sippolan seurakuntatalo ja Sippolan kirkko, sekä Myllykosken seurakuntatalo ja kirkko Tehtävään sisältyy  ilta- ja viikonlopputyötä. Vahtimestari toimii tarvittaessa myös muissa Kouvolan seurakuntayhtymän kiinteistöissä.

Kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan-, suntion tai muu vastaava tutkinto tai riittävä kokemus vastaavanlaisesta työstä. Haastattelussa painotamme yhteistyökykyä, muutosvalmiutta ja halua itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen. Valintamme tulee perustumaan tasapuoliseen harkintaan henkilön pätevyydestä ja sopivuudesta sekä tehtävään että työyhteisöön.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 401 mukaisesti. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu työntekijän työkokemukseen, enintään 15 % peruspalkasta.

Työsuhde alkaa1.4.2017 (mahdollisuus myös sopia aloituspäivästä). Tehtävän täytössä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Ennen työn vastaanottamista on työhön valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Lisätietoja antaa ylivahtimestari Erkki Korhonen p. 040-6724409, erkki.t.korhonen@evl.fi

Hakemukset tulee toimittaa Soile Laineelle17.2.2017 klo 16.00 mennessä (hakemuksia ei palauteta):

Keittiö- ja leirikeskuspalvelupäällikkö

Soile Laine

Savonkatu 40

45100 Kouvola