Angular-kehittäjä Jyväskylään
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Asiakkaamme etsii Angular-kehittäjää tuotekehitysprojekiinsa. Tässä projektissa käytetään tuoreimpia fronttiteknologioita, kuten Angular6 ja Angular7. Jos fronttipuoli on sinun erikoisosaamisaluettasi ja haluat tutusta moderneihin frameworkeihin, lue lisää!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Angular-kehittäjää Jyväskylään!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Landis+Gyr Oy:llä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä osallistut energian mittaukseen liittyvään tuotekehitysprojektiin 20 muun tiimiläisen kanssa. Tiimi koostuu kokeneista asiantuntijoista, ja työhön tarjotaan kattava perehdytys. Itse kehitystyö tapahtuu ketterin menetelmin. Sinun vastuualueellesi kuuluu oleellisesti tuotteen käyttöliittymätoteutus ja suunnittelu. Suunnittelu ja toteutus tapahtuu pääasiallisesti Angularilla.

Landis+Gyr on iso, kansainvälinen yritys, joka työllistää Suomessa yli 200 henkilöä. Jyskässä työskentelee noin 120 henkilöä ohjelmistokehityksen parissa, joten tehtävä tarjoaa erinomaiset sisäiset kehittymismahdollisuudet.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on kokemusta Angularista esimerkiksi opintojesi tai omien projektiesi. Tämän lisäksi kiinnostus tai kokemus UI-suunniteltusta ja toteutuksesta on eduksi. Tavoitteenasi onkin kehittyä kehittyä fronttipuolella tulevaisuuden osaajaksi. Tärkeimpänä pidämme hyviä tiimityöskentelytaitoja ja intoa tutustua tulevaisuuden fronttikehitykseen!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk (jatkomahdollisuus)

Paikka: Jyväskylä (Jyskä)

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.11.18

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Landis+Gyr on ollut energianhallintaratkaisujen markkinajohtaja jo yli 120 vuotta. Etäluentaratkaisumme auttavat verkkoyhtiöitä ympäri maailmaa kehittämään toimintaansa, hallitsemaan verkko-omaisuuttaan, pienentämään kustannuksia ja tarjoamaan parempaa asiakaspalvelua. Landis+Gyrin laadukkaat ja luotettavat tuotteet ja palvelut mahdollistavat älykkään sähköverkon ja IoT-maailman innovaatiot.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225488
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä