(Poistunut julkaisusta)

Anestesiasairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2017
Esperi Anestesiapalvelut on Suomen suurin yksityisten Anestesia- ja Leikkaussalipalveluiden tuottaja. Toimimme monissa erilaisissa työpisteissä sekä perusterveydenhuollossa, että erikoissairaanhoidossa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee sairaanhoitajia, leikkaussalihoitajia, anestesiahoitajia, yleislääkäreitä, erikoislääkäreitä ja muita alan ammattilaisia.

Keikka- tai lisätöitä vailla? Äitiyslomalla, Opintovapaalla tai muuten vain omaa paikkaasi etsimässä? Haemme jatkuvasti terveydenhuoltoalan kokeneita ammattilaisia sekä osa-aikaisiin että kokopäiväisiin työsuhteisiin. Meillä voit työskennellä aina omaan elämäntilanteeseesi sopivasti.

Haemme ESPERI ANESTESIAPALVELUIHIN ammattitaitoista ja motivoitunutta ANESTESIASAIRAANHOITAJAA keikka-/tuntityöhön LAHDEN JA HEINOLAN ALUEELLE. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on pääosin arkipäivisin tapahtuvaa päivätyötä.

Tehtäviisi kuuluvat anestesiahoitajan työt leikkaussalissa ja myös työskentely heräämössä.

Esperi Anestesiapalvelut tarjoaa tuntitöitä Pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa. Olet motivoitunut, sosiaalisesti taitava ja sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus. Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä ja voimassa olevaa IV-lääkelupaa. Arvostamme erityisesti kokemusta päiväkirurgisen potilaan hoidosta, monipuolista osaamista ja hyvää asiakaspalvelutaitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn monipuolisessa ympäristössä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Kyseessä jatkuva haku, joten jätä rohkeasti hakemuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Kaihovirta, p. 040 747 2448 / kati.kaihovirta@esperi.fi tai Jani Utriainen p: 044 3722614 / jani.utriainen@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.