(Poistunut julkaisusta)

Anestesialääkäri
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
Esperi Terveyspalvelut Oy on Suomen suurin yksityisten Anestesia- ja Leikkaussalipalveluiden tuottaja. Toimimme monissa erilaisissa työpisteissä sekä perusterveydenhuollossa, että erikoissairaanhoidossa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee Anestesialääreitä, yleislääkäreitä, sairaanhoitajia, leikkaussalihoitajia, anestesiahoitajia ja muita alan ammattilaisia.

Keikka- tai lisätöitä vailla? Äitiyslomalla, Opintovapaalla tai muuten vain omaa paikkaasi etsimässä? Haemme jatkuvasti terveydenhuoltoalan kokeneita ammattilaisia sekä osa-aikaisiin että kokopäiväisiin työsuhteisiin. Meillä voit työskennellä aina omaan elämäntilanteeseesi sopivasti.

Haemme nyt ESPERI TERVEYSPALVELUIHIN ammattitaitoista ja motivoitunutta ANESTESIALÄÄKÄRIÄ eri mittaisiin sijaisuuksiin ja keikkatyötyöhön. Paikkakunnasta riippuen mahdollisuus myös säännölliseen työskentelyyn. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on pääsääntöisesti päivätyötä.

Esperi Terveyspalvelut tarjoaa työmahdollisuuksia ympäri Suomen. Olet motivoitunut, sosiaalisesti taitava ja sinulla on jo työkokemusta erikoislääkärinä toimimisesta. Edellytämme Anestesiologian Erikoislääkärin pätevyyttä. Arvostamme erityisesti kokemusta päiväkirurgisen potilaan hoidosta ja hyvää asiakaspalvelutaitoa. Kokemus lasten anestesioista katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn monipuolisessa ympäristössä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 10-14 antaa Jani Utriainen p: 044 3722614 / jani.utriainen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.