(Poistunut julkaisusta)

Anestesialääkäreitä
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018
Esperi Terveyspalvelut Oy on Suomen suurin yksityisten Anestesia- ja Leikkaussalipalveluiden tuottaja. Toimimme monissa erilaisissa työpisteissä sekä perusterveydenhuollossa, että erikoissairaanhoidossa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee anestesialääkäreitä, yleislääkäreitä, sairaanhoitajia, leikkaussalihoitajia, anestesiahoitajia ja muita alan ammattilaisia.

Keikka- tai lisätöitä vailla? Äitiyslomalla, Opintovapaalla tai muuten vain omaa paikkaasi etsimässä? Haemme jatkuvasti terveydenhuoltoalan kokeneita ammattilaisia sekä osa-aikaisiin että kokopäiväisiin työsuhteisiin. Meillä voit työskennellä aina omaan elämäntilanteeseesi sopivasti.

Haemme ESPERI TERVEYSPALVELUIHIN ammattitaitoisia ja motivoituneita ANESTESIALÄÄKÄREITÄ keikkatyöhön ja eri mittaisiin sijaisuuksiin eri puolille Suomea. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on pääsääntöisesti päivätyötä.

Esperi Terveyspalvelut tarjoaa tuntitöitä ympäri Suomen. Olet motivoitunut, sosiaalisesti taitava ja sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus erikoislääkärin tehtävissä. Edellytämme Anestesiologian Erikoislääkärin pätevyyttä. Arvostamme erityisesti kokemusta päiväkirurgisen potilaan hoidosta ja hyvää asiakaspalvelutaitoa. Kokemus lasten anestesioista katsotaan eduksi.


Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn monipuolisessa ympäristössä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Kyseessä jatkuva haku, joten jätä rohkeasti hakemuksesi.


Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 10-14 antaa Jani Utriainen p: 044 3722614 / jani.utriainen@esperi.fi


Esperi on Savuton Työpaikka.