(Poistunut julkaisusta)

Anestesiahoitaja, Esperi Terveyspalvelut
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

Esperi Terveyspalvelut OY on Suomen suurin yksityisten Anestesia- ja Leikkaussalipalveluiden tuottaja. Toimimme monissa erilaisissa työpisteissä sekä perusterveydenhuollossa, että erikoissairaanhoidossa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee sairaanhoitajia, leikkaussalihoitajia, anestesiahoitajia, yleislääkäreitä, erikoislääkäreitä ja muita alan ammattilaisia.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ESPERI TERVEYSPALVELUIHIN ammattitaitoista ja motivoitunutta anestesiahoitajaa pääkaupunkiseudulle. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on luonteeltaan 2-vuorotyötä. Työaikaprosentti on sovittavissa.

Tehtäviisi kuuluvat anestesiahoitajan työ leikkausosastolla sekä heräämöhoitotyö sopimuksen mukaan.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä sekä vähintään kahden vuoden kokemusta anestesiahoitajan työstä. Arvostamme erityisesti kokemusta päiväkirurgisen potilaan hoidosta, lasten anestesioista ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Olet motivoitunut, joustava, sosiaalisesti taitava ja sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn monipuolisessa ympäristössä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme.

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 15.2.2019. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-14  Kati Appelberg, p. 050 4719504 kati.appelberg@esperi.fi tai Kati Kaihovirta 040 747 2448 / kati.kaihovirta@esperi.fi.   

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.