(Poistunut julkaisusta)

Anestesiahoitaja, Esperi Terveyspalvelut, Pääkaupunkiseutu
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018

Esperi Terveyspalvelut OY on Suomen suurin yksityisten Anestesia- ja Leikkaussalipalveluiden tuottaja. Toimimme monissa erilaisissa työpisteissä sekä perusterveydenhuollossa, että erikoissairaanhoidossa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee sairaanhoitajia, leikkaussalihoitajia, anestesiahoitajia, yleislääkäreitä, erikoislääkäreitä ja muita alan ammattilaisia.

Keikka- tai lisätöitä vailla? Äitiyslomalla, Opintovapaalla tai muuten vain omaa paikkaasi etsimässä? Haemme jatkuvasti terveydenhuoltoalan kokeneita ammattilaisia sekä osa-aikaisiin että kokopäiväisiin työsuhteisiin. Meillä voit työskennellä aina omaan elämäntilanteeseesi sopivasti.

Haemme ESPERI TERVEYSPALVELUIHIN ammattitaitoista ja motivoitunutta ANESTESIAHOITAJAA keikkatyöhön PÄÄKAUPUNKISEUDULLE. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on luonteeltaan 2-vuorotyötä.

Tehtäviisi kuuluvat anestesiahoitajan työt leikkaussalissa ja myös työskentely heräämössä.

Olet motivoitunut, sosiaalisesti taitava ja sinulla on vähintään kahden - kolmen vuoden työkokemus. Olet anestesia- ja/tai instrumenttitaitoinen ja koet heräämöhoidon yhdeksi vahvuudeksesi.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä ja voimassa olevaa IV-lääkelupaa. Arvostamme erityisesti kokemusta päiväkirurgisen potilaan hoidosta, ortopedian osaamista ja hyvää asiakaspalvelutaitoa.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn monipuolisessa ympäristössä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Kyseessä jatkuva haku, joten jätä rohkeasti hakemuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-14  Kati Kaihovirta, p. 040 747 2448 / kati.kaihovirta@esperi.fi  

Esperi on Savuton Työpaikka.